Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Restaurace Tělovýchovná jednota

Tělovýchovná jednota - fotbal - hokej - tenis - kuželky - stolní tenis - atletika

Běžecký areál. Biatlonový areál. - běh na lyžích - biatlon - závodní lyžařské tratě - turistické lyžařské tratě - lyžařský vlek.

Fotbalový klub - muži MSD-D muži B - 1.B třída dorost - MSDD-D žáci - KP Vysočina přípravky - KP Vysočina Fotbalový stadion Bouchalky - 2x tráva přírodní, 1x tráva s umělým povrchem 3. gen. + osvětlení

Dobrovolná nezisková organizace v rámci ČSTV, registruje sportovní oddíly všech věkových kategorií a zajišťuje jejich činnost, včetně organizace sportovních akcí přístupných veřejnosti. Provozuje sportovní halu a saunu. které nabízí zájemcům k pronájmu.

Služby: -provoz sportovních klubů pro handicapované -pořádání turnajů a dalších sportovních akcí.

Tělovýchovná jednota je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport, turistiku, osvětovou a hospodářskou činnost v souladu se zák.č. 83/1990 Sb. o sdružování občanů ve znění pozdějších předpisů.

Sportovní klub lyžování. Pořádání závodů a zajištění světových soutěží v běhu na lyžích i biatlonu.

Tělovýchovná jednota. Ubytování, služby: -ve sportovním areálu ve 3 - 5 lůžkových pokojích -4 antukové kurty -travnaté fotbalové hřiště, asfaltové hřiště -prostor pro stolní tenis, posilovna -v blízkosti tělocvična, koupání, cykloturistika -v zimě sjezdovka s vlekem. -celodenního stravování v objektu ubytovny. Ceny: -1 noc 200 Kč -2 a ...