Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Společnost Cyklosport HaF je specializovaný cykloservis, který se specializuje na cykloservis a prodej jízdních kol v Opavě značek Merida, Focus, Shinamo a Author, ke kterým nabízí pláště, řetězy, oděvy, brýle a další cyklodoplňky. Přijďte se podívat, jak jsme pro vás firma Cyklosport H&F zvelebila své prodejní prostory Na Pekařské ulici v ...

Půjčujeme nosiče kol na tažné zařízení THULE. Nosiče kol na kouli Thule Euroclasic jsou nejlépe hodnocené nosiče kol. Ceny půjčovného: 150 Kč/den, 300 Kč/víkend, 750 Kč/ týden.

Největší specializovaný maloobchodní prodejce: - zahradní technika - bazény - zahradní nábytek - jízdní kola.

Internetový obchod, e-shop: - jízdní kola.

Maloobchod, prodej, e-shop: - jízdní kola - cyklistické oděvy - cyklopříslušenství.

Cyklosport. Prodej, servis, půjčovna, bazar - jízdní kola - široký výběr horských, krosových, silničních, dětských jízdních kol - cyklodoplňky.

Koloběžkárna: - prodej, servis a půjčovna - koloběžky - odrážedla - kickboardy

Cykloservis. Maloobchod, prodej, oprava, montáž, servis: -jízdní kola -příslušenství. -výplety a centrování motocyklových kol -výplety a centrování automobilových kol

Prodej, e-shop - jízdní kola, elektrokola - cykloservis - cyklopříslušenství.

Prodej, servis: - počítače - výpočetní technika - elektrokola - EET pokladny - tiskárny, kopírky.

Prodej, maloobchod, opravy, servis, e-shop: - jízdní kola (horská, silniční), příslušenství - doplňky, potřeby pro cyklisty, cyklistické potřeby - rotopedy, cyklo trenažéry - hry, hlavolamy, šipky, kulečníkové potřeby. Sklad pro e-shop: - Přemyslovců 55/7, Ostrava - tel.: 603575591 - fax: 596635333.

Servis, prodej: - jízdní kola - cyklo příslušenství.

Společnost Top On Trail s.r.o. se specializuje na prodej legendární sportovní obuvi nejlepší kvality - Five Ten. V nabídce na eshopu má cyklistická kola, vybavení na kolo, fitness trénink a další. Zaměřujeme se na nejvyšší kvalitu a tedy spokojenost každého zákazníka.

Radek Košárek se zaměřuje na sestavování, servis a prodej jízdních kol a cyklistických doplňků.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní oděvy, obuv - lyžařské a cyklistické potřeby.

Maloobchod, záruční a pozáruční servis, oprava, prodej, cykloservis: - jízdní kola AUTHOR, Maxbike, Cube - horská kola - dámská, pánská a dětská kola Core - náhradní díly - příslušenství. Stavba kol na zakázku.

Výhradní zástupce společnosti BERKNER v České republice: - sportovní oděvy, sportovní prádlo z materiálu MERYL, SILVERbion, cyklistické dresy, bundy a kalhoty, lyžařské oblečení. Prodej: - potřeby pro horolezce - turistické vybavení - stany - spací pytle - cyklo doplňky - lyžařské vybavení - iontové nápoje - ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní a turistické oblečení - sportovní a turistická obuv - sportovní potřeby

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oděvy, oblečení, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv