Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a ...

Vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání, znehodnocování a ničení zbraní, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání střeliva -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Prodej - jízdní kola Opravy - jízdní kola Prodej - sportovní potřeby Provoz - solná jeskyně

Prodej - výstroj a výzbroj armád Evropy, Asie a USA

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2010 do 31.12.2015 Šití, prodej: -sportovní oděvy -pracovní oděvy -domácí oblečení -teplákové soupravy -další druhy oděvů.

Prodej, servis, oprava, půjčovna: -potápěčské potřeby, technika, výstroj. Škola potápění: -kurzy potápění -ponory na zkoušku. Cestovní agentura: -zájezdy. Sídlo dle OR: -Omice.

Prodej oblečení pro sport, volný čas a turistiku.