Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Prodej: - kola 2009 - kola 2008 - MTB-Horská kola - dětská kola - krosová kola - silniční kola - Freestyle - dámská kola - Touring - Fitness - kola 2007 - Kola doprodej - komponenty - doplňky.

Jsme autorizovaná prodejna značky v Praze.Jedná se o cyklistickou značku původem z Neměcka, která se vyznačuje především vynikajícím poměrem cena/výbava.

Poskytuje prodej kol a doplňků značky Specialized. Společnost působí na trhu více než 15 let. Naše prodejna se řadí mezi specializované obchody a disponuje profesionálním servisem a BG Fit centrem.

Sportovní oblečení pro muže i ženy: -aerobic .

Prodejce jízdních kol TREK, Gary Fisher Collection. Provádíme veškerý servis horských, silničních, crossových a dětských kol všech značek. Nabízíme nastavení kola na míru pomocí tělesného scanneru Body Scanning, jsme Mavic Tech Dealer pro rok 2012.

Prodej, maloobchod, servis, půjčovna: -lyže -běžky -oblečení -vybavení.

Jsme autorizovaný e-shop adidas, prodáváme adidas boty, sportovní oblečení adidas a příslušenství pro sport. Kolekce adidas Originals a Performance. Zaměřujeme se převážně na prodej: pánské boty adidas, dámské boty adidas, ale také i dětské boty adidas, dále nabízíme sportovní oblečení adidas a doplňky pro sport kopačky adidas. Nabízíme doživotní ...

Prodej, e-shop: - stany, spací pytle, batohy, karimatky a doplňky značky Husky.

Opravna lyží, ski servis. Kompletní servis: - opravy všech značek lyží - nýtování a broušení bruslí - broušení a opravy (lepení) snowboardů - opravy dřevěných pádel - opravy přezek sjezdových bot.

Prodej, servis: - jízdní kola: - Trek - Gary Fisher - GT - KONA - příslušenství: - komponenty - přilby

Maloobchod s vybavením do přírody na cesty a pro (horo)lezení.

Army shop a Outdoor shop nabízí outdoor oblečení, army a armádní výprodej, parker, vojenské boty, kanady, bojové nože, taktické vesty, maskovací oděv hejkal, repliky .

Provoz střelnice 50 a 150 m. Prodej zbraní a střeliva. Výcvik a výuka ve střelbě se zbraní.

Prodej, maloobchod: -airsoftové zbraně

Prodej: - sportovní zboží: - dámský, pánský, dětský textil - vše pro badminton, tenis, squash: - obuv, rakety, tašky, míče, výplety, doplňky.

Výroba taneční obuvi, oblečení, kostýmů a doplňků pro balet a tanec. Naše výrobky jsou určeny pro profesionální tanečníky, ale i amatéry a začátečníky. Grishko Ltd. je jedním z největších světových výrobců obuvi: - taneční - špičky - piškoty - jazz - gymnastika - sneakers - scénická - stepařská - flamenco - tango - pro ...

Obchod s vojenským materiálem. -vybavení outdoor(pro přežití v přírodě)

Maloobchod a eshop: Lodě: - nafukovací čluny. Oblečení: - boty - bundy - kalhoty - komplety - nášivky - pokrývky hlavy. Ochranné pomůcky: - brýle - chrániče - přilby - rukavice.

Exkluzivní dovozce italské značky LEGEA - dresy, bundy, soupravy pro sport i volný čas. Míče a kopačky ADIDAS. Tréninkové pomůcky (mety, překážky) italské firmy LISKI. Vše pro rozhodčí od německé značky B+D. Světelné a střídací tabule, lajnovačky, sítě, praporky, kompresory. Tejpovací pásky, ledové spreje, masážní emulze. Vše pro ...

Prodej širokého sortimentu outdoorového vybavení. Poskytování odborného servisu.

Internetový prodej jízdních kol, doplňků a příslušenství.

Cyklosport. Prodej: - jízdní kola SCOTT, ACSTAR - rámy RACE BIKE - vidlice a tlumiče FOX, X-Fusion Shox, Marzocchi, Rock Shox - pláště a duše MAXXIS - maziva MOTOREX - komponenty Ritchey, Shimano, Sram - batohy a vaky Hydrapak - přilby Uvex a Ked - funkční prádlo MOIRA.