Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení pro vodní turistiku, kanoistiku, rafting, pro pobyt v přírodě -zastoupení firmy: -kanoe, kajaky, plovací vesty, neoprény, nafukovací lodě, pramice, rafty, helmy, lodní pytle -stany, karimatky, batohy, vařiče, další vybavení včetně oblečení.

Prodej, servis, poradenství: - jízdní kola, specializace CUBE - příslušenství - uskladnění kol - cyklodoplńky.

Prodej: - lyží - vázání - příslušenství na lyže a snowboardy. Prodej lyží, vázání, příslušenství na lyže a snowboardů. Montování a seřizování všech druhů bezpečnostních vázání.

Proč servisovat jízdní kolo? Zajišťuje bezpečnost pro jezdce Prodlužuje životnost kola Udržuje kolo v dobrém stavu Poskytuje hladší a pohodlnější jízdu.

Výhradní dovozce značek Völkl, HMR, Descente a Marker pro ČR a SR. Völkl: - lyže - hole - vaky a tašky - oblečení - snowboard - snowboard vázání Descente: - lyžařské oblečení a doplňky HMR a Marker: - lyžařské přilby a brýle

Servis a prodej lyžařského a snowboardového vybavení. Nabídka testů lyží. Provoz dětské půjčovny lyží.

Provozujeme army shop. Prodáváme bundy, čepice, dalekohledy, pásky, kombinézy, trička či svítilny.

Halová střelnice, denně zbrojní průkazy. Půjčování zbraní: - pistole - revolvery - brokovnice. - prodej střeliva - zbraně je možno zapůjčit proti platnému zbrojnímu průkazu ČR - v případě, že zbrojní průkaz nevlastníte, je možno zbraň zapůjčit po předložení průkazu totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz, cestovní ...

Servis a prodej jízdních kol. Prodej: - cyklodoplňky.

Internetový obchod Lyzelyze.cz se specializuje na: - lyže - běžky - snowboardy - hůlky - helmy - další vybavení na lyže. Parametrický on-line průvodce lyží SkiGuru Vám pomůže s výběrem lyží pro Váš styl, zkušenosti, odhodlání a cenu. Doprava lyží zdarma.

Prodej, servis: tenisové potřeby badmintonové potřeby potřeby pro squash sportovní oblečení doplňky vyplétací stroje. Provozovna: CTD ŠTVANICE, 17000 Praha 7.

Internetový prodej oblečení ve stylu military a doplňků pro volný čas.

Prodej zbraně, střelivo: - zbraně k obraně, pro sportovní i lovecké účely - sběratelské zbraně a příslušenství I. a II.světové války - náboje dovozové i tuzemské - náhradní díly - dovoz nábojů firem HORNADY, REMINGTON, FEDERAL a AE - prodej sběratelských, vojenských zbraní ostrých, znehodnocených i řezů.

Prodej: - jízdní kola - cyklistické doplňky a náhradní díly.

Prodej, export: - bokové zbraně, zbraně pro šermování a lov, sportovní zbraně a potřeby - hlavně pro lovecké a vojenské zbraně - ruční střelné zbraně - součástky pro civilní a vojenské zbraně - střelné zbraně, střelivo, sportovní pušky a příslušenství - tašky na zbraně.

Specializovaný velkoobchod a prodejna. Street: - koloběžky - koloběžky s nafukovacími koly - kola - odrážedla - tříkolky - motokáry - čtyřkolky ATV - skateboardy - doplňky. Games: - šipky - petanque - kroket - baseball - ball games - frisbee. Outdoor: - houpací Sítě - matrace.

NITROSCOOTERS Maloobchod, prodej: - elektrické koloběžky - benzínové koloběžky - elektrokola - ekologický a levný provoz.

Koncový prodej – rádi Vám pomůžeme pořídit si sortiment adidas dle vašeho přání Teamsport – nabídka spolupráce pro kluby s individuálním přístupem a podmínkami.

Zastoupení zn. Heinz KETTLER pro Českou republiku. Prodej: - fitness trenažery - rotopedy - posilovací stroje - běžecké pásy - stolní tenis - solária - jízdní kola - hračky - houpačky - zahradní nábytek.

Nabízíme Vám největší sortiment vojenských i komerčních potřeb do přírody, na tremping, volný čas, turistiku, lovectví, paintbal, softbal, sběratelství i běžné používání. Vše z výstroje armád ČR, Evropy, USA i Ruska. Výstroj pro policii a bezpečnostní služby. Nejvyšší kvalita za nejnižší ceny.

Prodej značkové italské módy Kappa na českém internetu.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -plavky, sportovní-rekreační -plavecké potřeby, pomůcky -bazénové plavecké dráhy -trenérská konzultační činnost

Doplňky pro fitness. Široká škála produktů renomovaných světových výrobců z oblasti fitness výživy, tréninkových pomůcek a oblečení. Náš obchod je pod stálou supervizí akreditovaného fitness trenéra a výživového poradce.

Výroba: - středorážové zbraně a munice.