Jízdní kola AUTHOR
Cyklosport Švec

Chcete vyzkoušet nový sport? Pořiďte si nezbytné sportovní potřeby, jako jsou pálky, rakety, jízdní kola, in-line brusle, chrániče, přilby, helmy, hůlky, lyže, míčky, košíky, hokejky a další výbavu. Stačí vybrat sport a nakoupit dané potřeby od dodavatelů.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a ...

CAMIA - realizace osobního, profesního a reklamního ošacení, reklamní předměty. TERMOVEL - značkové funkční termoprádlo. Výroba pro státní instituce. Výroba pro soukromé společnosti pod jejich značkou.

Oprava, servis: -lyžáky -kolečkové brusle -montáž bruslařských nožů -boty a galanterie -sportovní potřeby -montáž a seřízení lyžařského vázání -opravy a mazání skluznic -broušení hran lyží.

Půjčovna: -lyží, běžek -lyžařských bot -lyžařského vybavení -snowboardů Maloobchod, prodej: -použité a nové lyže -lyžařské vybavení, brýle -lyžařské boty. Servis, oprava: -lyží a snowboardů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sportovní oděvy: -CRAFT: -termoprádlo -kukly, rukavice, čepice -microfleece -pro běh -pro cyklistiku -pro lyžování -VAVRYS: -termoprádlo -ponožky -čepice -roláky -LILL SPORT, HESTRA: -sportovní rukavice -SEGER: -čepice -SILVA: -kompasy, čelové ...

Eshop, maloobchod, prodej: - skate, street, fashion oblečení - dámské, pánské - longboardy, paddleboardy - cyklodoplňky - doplňky - sluneční brýle, pásky, kabelky, čepice, kšiltovky - batohy - snowboardy, vázání, helmy a boty na snowboard.

Prodej, e-shop: - dámské a pánské značkové oblečení - Oakley, Meatfly, Ferrari, Puma a další - snowboardy, boty a helmy na snowboard.

Prodej, servis, půjčovna: - jízdní kola - cykloservis.

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská konfekce. ARMY prodejna. Maloobchod, prodej: - army potřeby - blůzy, kalhoty, ešusy, kanady, batohy - myslivost - hubertusy, saka, kalhoty, vesty, svetry, nože, ponožky.

Golfové hřiště. Cvičné odpaliště. Prodej: - golfové zboží.

Vývoj, výroba: - nové vzory ručních palných zbraní.

Ski servis. Kompletní servisní služby: - čištění, broušení, srovnání, opravy skluznice - úhlování hran do úhlu 86° - tuning spodní hrany - variabilní tuning spodní hrany - voskování - leštění - odstranění plastu nad hranou - montáž vázání.

Eshop, internetový obchod, maloobchod, prodej: - sportovní obuv, boty - sportovní oblečení - doplňky pro sport - vybavení pro volný čas. Sortiment: - Nike, Adidas, Asics, AD, Reebok, Puma, Joma, Under Armour, New balance, Select, Mizuno, Collonil, New Era, Vans...

Prodej: - použité lyžařské vybavení - snowboardy.

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Maloobchod, prodej: - obranné prostředky - vybavení pro bezpečnostní agentury - repliky historických zbraní - dalekohledy, puškohledy - ohňostroje, pyrotechnika - zbraně, střelivo, nože - oděvy a obuv do přírody - vojenské, myslivecké, atd. - sklo a keramika s mysliveckými motivy.

Koloběžky ze Zálešné. Prodej: - koloběžky pro dospělé MORXES, MIBO, KOSTKA: - modely Morxes Strada, Vendeta, Sport, Giulia, Adventure RX, Rapid, Cane - tašky, brašny, nosiče na koloběžky zn. ORTLIEB - postroje, vodítka, obojky pro psy ZERO. Pronájem, půjčovna funguje v sezónu - zhruba květen - září.

E-shop, prodejna, půjčovna pro: - outdoor - horolezectví - vodáctví - turistiku - camping.

Prodej lyží - zaměření na značku Lusti. Prodej: - lyže, snowboardy - lyžařské doplňky.

Společnost DSC sport s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí sportovních potřeb značek Dunlop, Slazenger, Carlton a Lotto pro Českou i Slovenskou republiku. V našem velkoobchodě najdete vybavení pro tenis, squash i badminton, ať už hledáte rakety, míčky či obuv. Produkty Dunlop jsou navrženy těmi nejnovějšími technologiemi, aby splňovali ...

Značkové oblečení za nejnižší ceny. Bohatá nabídka značkového oblečení Lonsdale, Umbro, Everlast, Tapout. Všechno naše zboží je na skladě a takřka ihned k dispozici.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - neoprenové a membránové obleky pro všechny vodní sporty - kombinézy, rukavice, kukly, čelenky, boty - potápěčská technika - vodácké vybavení - servis a opravy všech značek a typů neoprenových a membránových obleků, - provozování půjčovny nafukovacích člunů, vodáckých obleků a vybavení, - ...

Internetový obchod, e-shop: - skate, snowboard oblečení - skate boty - batohy, tašky, kabelky.

Maloobchod, prodej: - dámské a pánské oblečení pro sport a volný čas značky UNCS: Každý rok nové módní kolekce ve všech barvách i velikostech i pro ty nejnáročnější. Máme i nadměrné pánské velikosti do 5XL.

Prodej, e-shop: - rybářské potřeby - potřeby a doplňky pro muškaření