Sport se neobejdete bez vhodného oblečení. Dámské, pánské i dětské sportovní oblečení ze savého a pružného materiálu na cyklistiku, bruslení, tenis, fotbal, lyžování nebo třeba na běhání. Sportovní oblečení ve všech velikostech a barevných variantách.

Boháček-sport.cz s.r.o.
Zakázková výroba a prodej hokejových, fotbalových, cyklistických a rugby dresů pro profesionální sportovce i sportovní nadšence zajišťuje firma Boháček-sport. cz s.r.o. Mezi naše produkty patří i široká škála dalšího sportovního oblečení, vybavení a doplňků a také termoprádlo. Na zakázku vyrobíme hokejové dresy pro profesionální hokejové kluby ...
Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Petr Tauš provozuje e-shop s fitness doplňky, výživou, vybavením, oblečením a batohy.

Společnost Custom Sportswear s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej pánského a dámského sportovního oblečení s vlastním potiskem.

Výroba maloseriová, šití, šicí dílna: - dámská lehká konfekce - halenka, sukně, šaty, kostým, sako, kalhoty - denní výrobní kapacita cca 500 - 600 kusů - sportovní ošacení, cyklo oblečení - Odběratelé zahraničí (Belgie, Itálie, Holandsko)

Výroba, výrobce: - sportovní dresy - týmové sportovní oděvy, oblečení.

Internetový obchod, e-shop: - plavecké vybavení - plavky - boty do vody - plavecké brýle, čepice - UV oblečení.

Eshop, prodej: - tmely, lepidla a pěny SIMSON - sluneční brýle Nannini - motocyklové brýle - brýle na lyžování - sportovní brýle

Nabízíme zakázkovou výrobu sportovního oblečení - závodní, tréninkové nebo oblečení vhodné pro volný čas. Zhotovíme závodní trikoty i dle Vašeho návrhu pro jednotlivce i oddíly či skupiny.

Výroba, prodej: -sportovní oděvy z materiálu POROTEX (nepromokavý, prodyšný).

Výroba sportovní oděvy, textil: -sportovní oblečení -hokejové dresy, hokejový dres -fotbalové dresy, fotbalový dres -trenýrky -spodní prádlo RIBANO -Joggingové soupravy, Joggingová souprava, dělané ribano -sportovní oděvy pro ragby, volejbal, lehkoatletické disciplíny, cyklistiku a jiné dle požadavku -oblečení pro mažoretky, mažoretka ...

Výroba: - sportovní dresy - týmové dresy. Služby: - tisk - transfer - flock.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Prodej, e-shop: -neoprénky, plavací vesty, plavky, plavecké pomůcky, sluneční i plavecké brýle, UV oblečení.

Prodej -internetový obchod se sportovním oblečením.

Prodej: -sportovní potřeby: -do přírody: -batohy, stany, spacáky, karimatky, ... -k vodě: -lehátka, nafukovací míče, kruhy, bazénky, ... -sportovní oblečení: -trika, šortky, slamáky -soupravy teplákové, šusťákové, do deště -MOIRA termoprádlo -pro sportovní hry*: -míče, softenis, badbinton, ...