OLTEN CZECH s.r.o.

Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Ubytování v penzionu. Služby: - pořádání tenisových turnajů, provoz víceúčelové haly. Amatérská sportovní činnost: - pořádání turnajů - provoz tenisového areálu - trenérská činnost - tenis bar - servis, půjčovna, prodej sport příslušenství - badminton - firemní akce.

Tenisová škola.Tréninkové středisko. Služby: -tenisové kurzy -oprava tenisových raket, výplety raket. Pronájem: -tenisové kurty: -3 venkovní antukové kurty - v zimě zakryté nafukovací halou. Doplňkový prodej tenisového zboží. Minigolf - 18-ti jamkové hřiště z umělé trávy - za obchodním domem Kaufland - areál PTA Uherské ...

Prodej: -sportovní zboží, doplňky: -turistické potřeby -tenisové rakety -lyže a vázání -oblečení a obuvi pro volný čas -rotopedy, posilovací stroje a zařízení.

Squash. IPůjčovna, prodej: - sportovní potřeby - squashové vybavení - indoor, outdoor - školení trenéři s licencí - sparing partneři - squashový oddíl mládeže - pořádání firemních akcí.

Výroba: -pryžové výrobky ze speciálních směsí pro zvláštní použití. - míčky pro squash, ricochet a minigolf.

Sportovní centrum Vsetín: -tenis -squash -badminton -floorball -futsal -stolní tenis -fitness -catering a pořádání akcí -dětská herna.

MĚSTSKÝ SPORTOVNÍ AREÁL. Atletický stadion Víceúčelové hřiště s umělým povrchem Antukové a beach volejbalové kurty. Městský krytý zimní stadion

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením - tenis, sqhuash - k dispozici tréninková stěna Chovatelská stanice rhodéského ridgebacka.

Sportovní areál: -tenisové antukové kurty -restaurace - 90 míst -zajišťujeme firmení i soukromé večírky -velký salonek 65 míst -zahrádka + gril 65 míst s výhledem kurty -školící a seminární místnost.

Sportovní centrum. Sportovní hala. Tělovýchovná jednota: - fitcentrum - squash - wellness

Autokemp Volejbalové hřiště Tenisový kurt

Maloobchod,prodej: -spodní prádlo značky ANDRIE -sportovní oděvy (oblečení) značky LITEX.

Centrum regenerace. Služby: -lázeňské procedury - pro ženy,muže, seniory,pro partnery,pro těhotné, protistresový balíček -masážní koupele,masáže -tělové zábaly a peelingy. Programy pro dvojice i jednotlivce. Internetový obchod (eShop): -přísady do koupele: -olejové -bylinné -přípravky s minerály z Mrtvého moře ...

BOWLING V: -2 bowlingové dráhy. HOSPODA NA VÝCHODĚ. Pohostinství: -restaurace: -denní menu -pizza -minutky -letní zahrádka -salonek s krbem.

SPORT centrum Holešov provozuje krytý plavecký bazén, fitcentrum, whirlpool, solárium, squash, sportcycling. Sportujte a relaxujte pod jednou střechou ! Sportovní centrum: - krytý plavecký bazén s tobogánem - dětský bazén 0-6 let - plavecká škola, výuka plavání - fitcentrum, fittness, posilovna - možnost služeb osobního trenéra - ...