Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Výroba, dodávka, montáž: -bowling- technická podpora -internetový obchod. Výhradní distributor bowlingového zařízení firmy Brunswick Bowling & Billiards se sídlem Muskegon, stát Michigan, USA.

Jezdecké potřeby. Jezdecké produkty. Prodejna: Areál Školního statku Světlice 40 Humpolec Vybavení pro koně: -sedla, doplňky k sedlu -uzdy, uzdečky, westernské uzdičky, otěže, nánostníky, čelenky, -deky na koně, čabraky na uši -kamaše, bandáže, zvony -stájové ohlávky, vodítka. Stájové a chovatelské vybavení: -čištění na ...

Orámování a zakrývání pískovišť: -orámování pískovišť - výměna poškozených prken u pískovišť, houpaček, laviček, stolů a jiného zahradního nábytku umělohmotná v barvě dřeva, popřípadě i v jiných barvách - ochranné sítě a plachty na zykrytí pískovišť. ! VŠECHNY MATERIÁLY NÁMI UŽÍVANÉ MAJÍ CERTIFIKÁT ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOSTI !