Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

SCI spol. s r.o.
Výroba, dodávka na klíč, montáž, záruční a pozáruční servis(oprava), rekonstrukce, leasing, prodej, velkoobchod: -kuželny, bowling (včetně náhradních dílů a příslušenství).
ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Společnost ALFEKO s.r.o. v Třebíčí se zabývá výrobou a dodávkou hliníkových a nerezových konstrukcí: - zastřešení, obslužné lávky a plošiny, nástupní mola, stožáry pro mobilní telekomunikační vysílače, fotbalové branky, cvičné věže pro hasiče a další. - scénické stavby pro divadla a festivaly - konstrukce pro soutěže a přehlídky, pro ...

Nomera wood, s.r.o. se zaměřuje na výrobu dřevěných dětských hřišť, lanových center a prolézaček.

Výroba, dodávka, montáž: -bowling- technická podpora -internetový obchod. Výhradní distributor bowlingového zařízení firmy Brunswick Bowling & Billiards se sídlem Muskegon, stát Michigan, USA.

Jezdecké potřeby. Jezdecké produkty. Prodejna: Areál Školního statku Světlice 40 Humpolec Vybavení pro koně: -sedla, doplňky k sedlu -uzdy, uzdečky, westernské uzdičky, otěže, nánostníky, čelenky, -deky na koně, čabraky na uši -kamaše, bandáže, zvony -stájové ohlávky, vodítka. Stájové a chovatelské vybavení: -čištění na ...

Velkoobchod, maloobchod. Americký fotbal, basketbal, beach volejbal, florbal, fotbal: -míč. Badminton, badmintonové rakety: -raketa -míče, míč peří -sítě, síť. Bandáže a ortézy: -kotník -zápěstí -koleno, otevřené koleno -záda -loket -neoprenové stahovadlo břicha. Atletika: -disk -stopky -disky, granáty, koule -kužele, míče, ...

BA Miroslav Hořínek se zaměřuje na prodej sněhových děl, zasněžovacích tyčí a příslušenství.

Zasněžovací systémy - sněžná děla - technologie pro umělé zasněžování

Společnost FITNEMA s.r.o. se zabývá výrobou strojů do sportovišť a areálů v rámci veřejných zakázek.

Výroba - sportovní a ochranné sítě - rybářské sítě - průmyslové sítě a provaznické výrobky

Výroba, prodej, servis: - zařízení VacuShape a fitness a wellness vybavení. Vedení a výroba: Strojírenská 2239/32 591 01 Žďár nad Sázavou.

Výroba, prodej, e-shop: - posiovací nářadí - vybavení posiloven - lavičky - žebřiny - posilovací věže

Zakázková výroba dětských certifikovaných hřišť, přírodních zábavních center, lanových parků, venkovních učeben

-dřevostavby dle individuálního projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová prkna -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, skluzavky -květináče -zahradní nábytek -přístřešky pro auta -ozdobné mřížky, dělící a protihlukové stěny -ploty, vrátka, kování -kotevní konzoly -plotové sloupky -palisády, loupané ...

Dřevo s láskou je rodinná firma zaměřující se na zakázkovou výrobu dřevěných výrobků pro děti i dospělé. Produkty společnost dodává do domácností, školek, spolků i firem.

Dřevovýroba. Výroba. Zařízení pro děti: -sestava houpačky a skluzavka od 7-14let -sestava KAZI robustní věžička se skluzavkou a stříškou -sestava-LIBUŠE se skluzavkou a veží -sestava-BIVOJ propojené dvě věže se skluzavkou -sestava-HORYMÍR dvě věže propojené tunelem se skluzavkou a prolézačky -sestava-Vyšehrad určena pro velké děti ...

Výroba: -fotbalové míče, mini míče, světelné časomíry, vybavení hřišť, sítě sportovní, rozlišováky, štulpny, -vybavení pro rozhodčí, brankář, trenér -vybavení pro pitný režim sportovní lahve, multivitamíny, izotopický nápoj, nápoje, nosiče pro 8lahví -pořadatelské pásky, kapitánský pásek, -poháry, medaile, talíře, figurky, ...

Společnost Vladimír Matěja - Grana se zabývá výrobou herních prvků na venkovní dětská hřiště. Součástí naší činnosti je poradenství při výběru herních prvků, montáž, realizace bezpečnostních povrchů, oplocení, záruční a pozáruční servis.Při výrobě vybavení dětských hřišť dáváme důraz na kvalitu a variabilitu. Naše herní sestavy jsou stavebnicové, ...

Nerezové a svahové skluzavky a tobogány. Městský mobiliář, dětská hřiště.

Vybavení dětských hřišť. Výroba, prodej, dodávka, distribuce: - dětské herní prvky - sportovní a fitness zařízení - skatové a skateboardové dráhy - městský mobiliář - parková architektura.

Prodej: -potřeby pro fitness a bodybuilding -sportovní výživy všech značek Služby: -návrh, realizace hotelových, školních a domácích fitness, fitnes, posilovna -osobní trénování.

Orámování a zakrývání pískovišť: -orámování pískovišť - výměna poškozených prken u pískovišť, houpaček, laviček, stolů a jiného zahradního nábytku umělohmotná v barvě dřeva, popřípadě i v jiných barvách - ochranné sítě a plachty na zykrytí pískovišť. ! VŠECHNY MATERIÁLY NÁMI UŽÍVANÉ MAJÍ CERTIFIKÁT ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOSTI !

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -příslušenství -doplňky. Další prodejna: -Smila Osovského 88, Třebíč -tel. 568840733 -provozní doba po-pá 9-11.30, 13-18 so 9-12.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -tenisové, squashové zboží -rakety, výplety -míčky -doplňky košíky na tenisové míčky, čepice, bandáže, over gripy atd.