Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Autodoprava, zasilatelství. Prodej: - granulovaná krmiva pro psy a kočky, granule - chovatelské potřeby.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - exotická zvířata - mražené maso - krmivo - chovatelské potřeby. Zakázková výroba terárií a akvárií.

Prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, papoušky a hlodavce - krmivo - hračky - pelíšky. E-shop.

Velkoobchod, prodej: - chovatelské potřeby. Chovná stanice bernského salašnického psa.

Veterinární ordinace. Veterina, veterinární lékař, veterinář, zvěrolékař. Veterinární služby: - ošetření psů, koček a dalších zvířat - očkování psů - očkování proti vzteklině, psince - odčervení - tetování, čipování - rentgen - poradna. Prodej: - veterinární léčiva a preparáty - psí krmivo. Ošetření koní.

Chov, prodej: - akvarijní ryby (rybky) - neonky obecné, neonky červené. Zajištění zařízení akvária. Odborné poradenství v oblasti akvaristiky.

Velkoobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky. Další prodej: - Krnovská (Supermarket COOP Terno) Opava.

Výroba: - psí boudy, kotce na míru.

Prodej: - chovatelské potřeby, krmiva. Jízdárna. Výcvik: - jízda na koni.

Prodej: - krmivo - chovatelské potřeby - drobná zvířata. Výroba krmiv.

Maloobchod, prodej: - kynologické potřeby pro psy, kočky, domácí zvířata - chovatelské potřeby - krmivo, granule, konzervy pro zvířata.

Internetový obchod: - krmivo pro psy - granule - granule za studena lisované - mražené maso - potravinové doplňky.

Prodej: - chovatelské potřeby - krmivo pro psy, kočky.

Prodej: - akvaristika - teraristika - chovatelské potřeby - krmiva.

Prodej, maloobchod: - krmiva, krmivo pro domácí zvířata - chovatelské potřeby.

Velkoobchodní prodej, export, import: - granulované krmivo pro psy a kočky - krmné směsi pro králíky, krmiva pro nosnice, slepice - zemědělské komodity k výrobě krmných směsí.

Prodej - akvarijní ryby - terarijní zvířata - potřeby pro chovatele

Pořádání - lovecké cesty Preparování zvířat recentní obratlovci, preference velcí savci

Chovatelská stanice - psi Výcvik - psi - služební výcvik Psí penzion Výroba, prodej - oděvy, oděvní doplňky pro kynologii - textilní doplňky pro kočky

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby.

Výroba: - mléko - krmiva. Prodej: - osiva, krmiva, hnojiva.

Výroba: - mléko - krmiva. Prodej: - osiva, krmiva, šroty - hnojiva - kuřice - krmné brambory.

Maloobchod, prodej: - krmiva - živá zvířata - knížky - náhubky, řemínky - chovatelské potřeby - filtry do akvárií. Výroba, prodej: - keramika do akvárií - akvária pro maloodběratele. Odchovna: - akvarijní ryby živorodky.