Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Návrhy a výroba znaků a vlajek. Stavebně historické průzkumy. Rodokmeny. Průvodce.

Prodej a e - shop - lihoviny - destiláty - vína - dárkové předměty

Velkoobchod: - etnické předměty - sošky - nábytek - bižuterie

Provozujeme obchody a e-shop s přírodní kosmetikou a drobným dárkovým zbožím.

Výroba netradičních kytic z ovoce a zeleniny, párků, čokolády Návrhy, realizace a úpravy zahrad - sečení a obnova trávníků - zakládání střešních zahrad - květinové dekorace.

E-shop - oficiální internetový obchod značky Playboy - oblečení pro ženy, muže - doplňky - dárkové předměty.

Výroba, prodej - vánoční a bytové dekorace, ozdoby - světelné betlémy - dárkové předměty - kompletace polotovarů.

Solná jeskyně. Pro klienty možnost posezení v nekuřácké kavárně s kapacitou pro 14 osob. Internetový prodej solných produktů, kosmetiky z Mrtvého moře, čajů, košíků a dárkového zboží. Prodej: -solné lampy.

Květinářství - prodej řezaných i hrnkových rostlin, keramika a dárkové předměty.Vazby květin.

Výroba, velkoobchod: -lázeňské porcelánové pohárky -látkové tašky -dárkové kazety -suvenýrové zboží -magnety. Porcelánové lázeňské pohárky vyrábíme na zakázku dle přání zákazníků. Pohárky vyrábíme nejen z porcelánu, ale i z keramiky.

Internetový obchod - dárkové předměty, manikúrní sety, nástroje, příbory, nože Solingen

Fóry a žerty Prodej, maloobchod: -netradiční dárky -žertovné dárky, hračky, kanadské žertíky -masky, paruky, líčidla, trička s fóry -veselá keramika, sklo -petardy, rachejtle, ohňostroje -žertovné erotické dárky -zábavné společenské hry.

Prodej řezaných a hrnkových květin. Květinové a interiérové dekorace. Realizace výzdob interiérů.

Prodej, e-shop: -metráž -bytový textil -dárkové předměty. Šití na zakázku: -vaky, sedáky, povlečení, přehozy, polštáře, peřiny, mantinely, nebesa, prostěradla, ručníky, dorty z ručníků, dárkové balení vína, piva....svíčky.

Prodej - dárkové zboží Prodej - řezané a hrnkové květiny

Prodej: - dárkové zboží. Květinářství. - řezané, hrnkové, sušené a umělé květiny.

Výroba, prodej a vývoz dřevěných hraček. Nabídka dekoračních, dárkových a reklamních předmětů.

Prodej: - etnodárky - indiánské ruční výrobky z kůže, kostí, kamenů - indiánská hudba.

Výroba a prodej: -bytové doplňky ze dřeva -dárky ze dřeva -suvenýry -kraslice -kroje.

Internetový prodej, e-shop bylinných polštářků, čajů, keramického zboží, knih, svíček, kosmetiky a potravinových doplňků.

Jsme největší česká zásilková fotoslužba s dlouholetou tradicí. Fotoknihy, fotokalendáře, fotoobrazy, fotodárky a fotografie dodáváme po celé ČR až domů. Vyrobíme originální dárky z jakékoliv fotografie. Přeneste vzpomínky do fotoknihy nebo na fotopapír. Jen tak nevyblednou. Výroba: -dárky z fotografií

Rozvoz a prodej květin a kytic po Praze . Objednávat můžete online na našem eshopu www.kvetinysasanka.cz, nebo přímo u nás osobně. Čerstvě řezané květiny, prodej hrnkových květin, dárkových předmětů a bytových doplňků. Květiny a kytice pro každou příležitost, svatební kytice, smutenční kytice, květiny z lásky. Doručování - Praha a okolí. ...

On-line knihkupectví, prodej: - knihy, tarotové karty, drahé kameny, minerály, šperky, vonné tyčinky, vůně, svíčky, přírodní kosmetika, mýdla, tělové oleje, čaje, byliny, výživové doplňky, mandaly, dekorace, dárky, relaxační hudba .