Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Zlatnictví. Výroba, zakázková výroba, maloobchod, prodej, E-shop, opravy: - zlaté, stříbrné šperky, zlato, stříbro - šperky z chirurgické oceli - klenoty - bižuterie. Výkup zlata. Prodej, oprava: - hodiny, hodinky, budíky.

Prodej - porcelán Prodej - sklo Prodej - šperky Výroba - nábytek

Zlatnictví. Prodej, maloobchod, oprava: -šperky, klenoty.

Eshop - svícny - bižuterie - dárkové předměty, ...

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Cestovní agentura - tuzemské a zahraniční zájezdy Maďarsko, Itálie, Německo, Rumunsko Internetový obchod - parfémy - kosmetika - knihy a učebnice - šperky - chovatelské potřeby

Dodávka - drátované šperky - náhrdelníky - naušnice - prsteny

Navlékání a uzlíčkování - perly - korálky Zakázková výroba a opravy - šperkyzlacení a stříbření předmětů Výkup a prodej - starožitnosti Restaurování - šperky

Prodej - zlatnictví náramky, naušnice, přívěsky, piercing, hodinky

Výroba - dekorační keramické předměty Výroba - šperky

Nabízíme velký výběr zlatých šperků, jako jsou náramky, řetízky, prsteny či náušnice. V kamenné prodejně a e-shopu prodáváme i značkové hodinky od předních českých a zahraničních výrobců Prim či VP.

Nabízíme výkup zlata a stříbra, analýzy drahých kovů, numismatiku, prodej a výkup mincí, medailí a bankovek.

Prodej - bižuterie E - shop - společenské, plesové a svatební šaty - pánské obleky - bižuterie Prodej a e-shop - společenské, plesové a svatební šaty - pánské obleky Půjčovna - společenské, plesové a svatební šaty - pánské obleky - svatební salón

Hodinářství, prodej - hodinky - zlaté a stříbrné šperky.

Internetový obchod - korálky mačkané, plastové, kovové Internetový obchod - korálky mačkané, plastové, kovové

Maloobchod, velkoobchod, opravy a zakázková výroba - šperkyúpravy a výměna - zlato

Internetový prodej, e-shop. Svatební dekorace, doplňky: -dekorace do vlasů -ozdoby, brože -svatební polštářky -doplňky pro psy.

Hlavní činností naši firmy je rozmanitá nabídka zásnubních a snubních prstenů ve všech cenových relacích a sestavená tak aby si u nás vybral opravdu každý.