Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Naše společnost se zabývá výrobou a prodejem bižuterních komponentů pro hobby shopy i renomované výrobce bižuterie. Nabízíme polotovary pro výrobu šperků.

Opravy - hodiny i starožitné Prodej - klenoty - šperky - zakázková výroba - šperky - veškeré opravy - zlatnické a střibrnické šperky včetně restaurování Opravy - starožitné hodiny

Dovoz, velkoobchod a maloobchodní prodej: - stříbro - krystal - suvenýry - stylové a autentické etnické předměty - bižuterie - nábytek - etnické oblečení - etnické hudební nástroje.

Prodej, výroba: - šperky - zásnubní, snubní prsteny, s pravými kameny - šperky ze zlata, stříbra, oceli.....

Půjčovna, prodej: -svatební šaty -společenské šaty -prodej snubních prstenů, doplňků. Zajištění svatebního oznámení.

prodej: -skleněná bižuterie -skleněné korálky a perle

Vývoz a výroba skleněných korálků a polodrahokamů.

Výroba, zakázky, prodej, oprava i hodinářské: -klenotnické zboží -klenoty -zlaté, stříbrné šperky. Služby: -zakázková výroba -individuální návrhy na osazení a dodání drahých kamenů.

Originální autorské šperky s minerály, výroba, prodej.

Velkoobchod - bižuterie stříbřená a zlacená, štrasová, perlová Výroba - bižuterie stříbřená a zlacená, štrasová, perlová

VÝROBA, PRODEJ: - skleněná broušená bižuterie z broušených i mačkaných perlí - náhrdelníky, náramky, náušnice - čelenky, spony do vlasů, obojky - růžence-mohamedánské a katolické - bižuterní, oděvní a obuvnické ozdoby - brože - černá smuteční viktoriánská bižuterie - dětská bižuterie - dekorativní a upomínkové předměty - ...

Maloobchod a velkoobchod - skleněné perle a bižuterie Výroba - skleněné perle a bižuterie

Výroba - drátěné bižuterní spojky z mosazného drátu - odmaštění - vedení účetnictví

Výroba - bižuterie, galanterie, dárkových předmětů

Prodej: - prsteny - náušnice - závěsy - brože - náramky - náhrdelníky - spony - manžetové knoflíky - autorský šperk apod. Ctižádostí firmy je udržet vysokou uměleckořemeslnou hodnotu českého granátového šperku tak, aby jako v minulosti nejen potěšil svého majitele, ale i byl předáván z generace na generaci.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -klenoty -šperky -hodinky.

Výroba, manufaktura: -smaltované hrnky. -smaltované nádobí. -smaltované šperky.

Boutique The Item2 je butik pro muže a ženy který dodává unikátní oblečení, šperky a doplňky špičkových světových návrhářů za přiznivé ceny. Jsme exkluzivním distributorem moderní korejské značky "Unplugged Museum VantVaart" a japonské značky Yasuko Naga.

Internetový obchod: - ocelové šperky prsteny, náramky, přívěsky.

Výroba drobné bižuterie - ruční práce - komponenty výhradně z ČR - vše skladem

Výhradní distributor LAURA VERDI. Velkoobchod: - široký sortiment šperků a módních doplňků - nové módní trendy a povrchové úpravy šperků - odběrové slevy pro obchodníky - rychlé dodávky po celé ČR.

Prodej - hodinářský sortiment - hodinářské opravy Prodej - zlato - stříbro zlatnické opravy