Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Prodej: - potrubní a hadicové systémy SIAP - kotevní technika SIAP - vrtné nářadí ROCKMORE - filtry BALDWIN - hydraulické komponenty a hadice Manuli Fluiconnecto - čerpací technika

Velkoobchod, maloobchod: - železářské zboží - nářadí - spojovací materiál - kuchyňské potřeby.

Výroba - drátěné vazby - bigovací žlábky - podlepovací pásky - dráty.

Dovoz, prodej - mechanické bezpečnostní zámky - systémy generálního klíče - bezpečnostní cylindrické vložky.

Internetový obchod, e-shop: - ložiska - klínové řemeny - válečkové řetězy - hydraulická šroubení - vazelíny, maziva.

Společnost S.T.C. a.s. je ryze česká společnost, která se zaměřuje na dovoz, prodej a servis nástrojů na vrtání, dělení a opracování stavebních materiálů, dřeva, kovu a upevňovací techniky. Dále v naší nabídce naleznete vybraný sortiment profesionálních strojů pro stavebnictví. Máme stabilní a ucelenou nabídku kvalitních strojů, nástrojů a nářadí. ...

E-shop, internetový prodej - filatelie - známky - pohlednice - mince, bankovky.

Zámečnické práce: - zámečnická pohotovost - otevírání zabouchnutých dveří, automobilů - opravy poškozených zámků - výměna bezpečnostních vložek, zámků.

Dodávka, prodej, montáž, servis, revize - otvírače oken (mechanické, elektrické) - systémy požárního odvětrání.

Zámečnická pohotovost, zámečnické práce: - otevírání zámků, automobilů, trezorů - montáž, opravy zámků - montáž přídavných závorových, rozvorových zámků.

Výroba, montáž: - betonářské výztuže - dodávka kari sítí.

Činnost: - zámečnictví - výroba klíče, klíčů - autoklíče Výroba, montáž: - generální klíčové systémy - přístupové systémy. Prodej strojů na výrobu klíčů.

Výroba, ražba, prodej: - pamětní mince, medaile - mince a medaile z ryzího zlata a stříbra

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Praze 8, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

DOM CZECH, spol. s r.o. je českým zastoupením francouzské skupiny DOM SECURITY, která se zabývá výrobou elektronických a mechanických zámků a cylindrických vložek.

Zámečnictví Jiří Volný se zaměřuje na montáže, výměny a otevírání veškerých druhů zámků. Jsme schopni otevřít zabouchnuté dveře, bezpečnostní zámky, automobil i vytáhnout zalomený klíč ze zámku. Sídlíme na Praze 5, městská část Smíchov. Zámečnictví, práce, služby: - montáž, výměny zámků a vložek - montáže přídavných zámků, závor - ...

Prodej: - domácí spotřebiče - elektromateriál - železářské zboží

Činnost: - realizace staveb - rekonstrukce - Inženýring Distribuce: - trubky, roury - spojovací materiál - armatury

Dodávka, prodej: - spoje betonových prefabrikátů - šroubové spoje sloupů, kotevní desky - výztužné prvky, spřažené ocelové nosníky pro tenké stropní konstrukce.

Nákup, prodej - známky, mince - medaile, vyznamenání, bankovky, odznaky - filatelistické a numismatické pomůcky.

Zámečnické práce: - montáže stavebních a bezpečnostních kování, přídavných zámků - výměna zámků - otevírání dveří.

Prodej: - bezpečnostní dveře - kování - zámkové vložky - okenní fólie