Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

E-shop: -samolepící obálky -bublinkové obálky -plastové a bezpečnostní obálky -kartonové obálky -lepící pásky -zip sáčky -bublinková a pěnová folie -stretch folie -sáčky se samolepící klopou -vlnitá lepenka a kartonové proložky -kartony-krabice -papír do tiskáren -fixace -tašky -dopisní obálky.

Lisovna nových hmot, s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových obalů.

Výroba, e-shop: - hračky - společenské hry - soubory her - puzzle - domino - šachy - hrací kostky - razítka - magnetky - létající talíře - figurky - stavebnice. Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly, kartony.

Velkoobchod: -xerografický papír -tabelační, faxový, balící papír -pauzovací papír -papír do plotrů -fotopapír -obálky, bloky, sešity, tiskopisy -mikroten, obaly z PVC -samolepící bločky, etikety -rychlovazače, pořadače, šanony -konferenční složky -spotřební materiál -tonery, cartridge, inkousty, pásky -datová média -diskety, CD, ...

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Výroba: -plechové skříně -speciální přepravní palety -lehké ocelové konstrukce -výrobky z ohýbaných trubek. Práškové lakování.

Prodej, e-shop: - skleněné soudky a lahve - dubové a akátové soudky - dřevěné police a dekorace - lahve - potřeby pro paliče - pípy.

Výroba: -obaly z plastů -fólie. Výrobce, dodavatel: -vakovací technologie - zpracování, uskladnění krmiva, cenově efektivního systému pro silážování, uskladnění vlhkého zrna a průmyslových vedeljších produktů.

Prodej Pachové ohradníky Pacholek profesionální odpuzovač zvěře Plastové přepravky na ovoce a zeleninu Plastové přepravky na maso a pro masný průmysl Plastové přepravky pro pekaře a cukráře Euro přepravky, palety a boxy Hospodářské potřeby Eshop online Výroba Palivové dříví Zemědělská výroba Výroba a prodej rychle rostoucích ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obalové materiály pro: - zemědělství - potravinářství - chemický průmysl

Autopůjčovna, autodoprava, spedice. Provozuji autopůjčovnu, zabývám se autodopravou. Prodej a výkup europalet.

Naše firma se zabývá prodejem kancelářských a školních potřeb, obalových materiálů, papíru a tiskopisů. Dále se zabýváme výrobou poštovních razítek včetně textové raznice a provádíme i laserové řezání a gravírování. Součástí našich služeb je také velkonákladový i malonákladový barevný tisk letáků, prospektů, vizitek, bloků, kalendářů, bannerů a ...

Výroba: -dřevěné palety a obaly -obaly -vazby -přířezy -hranoly.

Rodinná firma Chmelař a synové s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se již od roku 1999 zabývá zpracováním dřeva. V rámce své činnosti se zabýváme dřevovýrobou, zpracováním kulatiny, přípravou materiálu a prodejem řeziva. Vyrábíme např. palety na zakázku, boudy pro psy nebo sněhové zábrany k silnicí. Dále se zabýváme tesařskými ...

Činnost: - zpracování termoplastů i termosetů - vstřikování, lisování a vyfukování plastů Výroba: - technické plastové výrobky - spotřební výrobky (kbelíky, lopatky, obaly na CD...)

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fólie na nábytkáře -fólie protitahová, vyrovnávací protidýze, laminátu -fólie základovací pod barvu -fólie základovací pod barvu s jednou vrstvou laku, je vhodná i k obalování -slepé hrany -ABS a hrany, hranovací pásky, dýhové hrany -nátěrové hmoty MAB Dodávky do 24 hodin sběrnou službou nebo vlastní ...

Internetový obchod s prodejem znovuplnitelných kapsiček Domky pro děti. Doplňkový prodej svačinových dárkových setů, svačinových sáčků a kapes. Příslušenství ke kapsičkám - savičky, lžičky, nárůstky, náhradní uzávěry, kartáčky.

Výroba, obchod: -proložky na vejce -krabičky na vejce -misky na ovoce a zeleninu -držáky na nápoje.

EPAL a Europalety, nové i použité. Dále palety standardních rozměrů. Palety vykupujeme, opravujeme i půjčujeme.

Veškeré knihařské práce: -tisk do formátu A3** -laminování -vazby knih -termovazby -kroužkovací vazby -brožury -pasparty -pasparty pod sklo -desky -obchodní knihy -diplomové práce -podlepení plakátů -skládání map* -zlacené nápisy na kalendáře -maturitní stužky -přešití brožovaných učebnic -kopírování na laserové ...

-Výroba palet a obalové techniky. -Čalounictví Truhlářství, podlahářství

Výroba překližkových boxů a jejich modifikace - dřevěné bedny určené k exportnímu balení a dřevěné paletové ohrádky 3M produkty Fólie

Společnost Zdeněk Toman - Dřezo je výrobní a obchodní společnost zabývající se výrobou palet, výrobou nábytku, pořezem dřeva a prodejem palivového dřeva. Zabýváme se pořezem jehličnaté a listnaté kulatiny, zhruba v množství 5000 m3 ročně. Vyrobené řezivo následně zpracováváme asi ze 70% k výrobě palet, ostatní je použito k výrobě zahradního ...

Výroba a prodej: -palubky -podlahové -obkladové. Výroba: -dřevostavba, dřevostavby -rekreační víkendové chaty, bungalovy, zahradní domky a chatky, domky na nářadí, autobusové zastávky, prodejní stánky, zahradní altány.. Nabízíme: -dopravu i montáž. -EUR palety, bedny různých typů -obaly v rozměrech dle zadání zákazníka.