Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Fatra, a.s. patří mezi významné světové zpracovatele plastů, sídlí v Napajedlech u Zlína. Dodává výrobky z plastů pro různá průmyslová odvětví - např. plovoucí vinylové podlahy, PVC podlahy, paropropustné fólie a lamináty, hydroizolační systémy Fatrafol, polyesterové fólie BOPET, technické vinylové fólie, plastové vytlačované profily, ...

Výroba: - papírenská: - vlnitá lepenka - kartonáž - obaly.

Pila Dobrkovice. Stavební řezivo. Dřevěné modulární stavby. Dřevostavby - rodinné domy. Zakázková výroba: - zahradní domky - dětská hřiště - lavičky - dřevěné obaly, bedny.

Fólie z polyethylenu - LDPE. Obaly jsou dodávány ve formě plochých fólií, přířezů, hadic, polohadic, pytlů, přířezů, sáčků nebo tašek. Fólie je možné dále upravovat: - UV stabilizace - antistatické úpravy - antikorozní ochrana - pro přímý styk s potravinami. - perforace, děrování - barva, potisk.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - obalové materiály, tašky, sáčky, kelímky, vaničky - krabice, krabičky, kartony, tácky, podložky - dekorace, ubrousky, ubrusy, - balící a dárkové papíry - hygienické zboží, ručníky, utěrky, mýdla, HACAP.

Polepy oken - bezpečnostní, protisluneční fólie na okna budov a reklamní polepy aut. Působíme v České republice i na Slovensku.

Výroba: -kartonáž -obalový materiál z vlnitých lepenek -klopové krabice -tvarově vysekávané obaly -krabicové přířezy, mřížky. Certifikát jakosti dle státní normy.

Výroba: -plastové potrubní systémy, desky a profily -pěnové izolační hmoty z PE -reflexní materiály -obalový materiál z pěnového PE -plastové podložky pod židle -nano respirátory SPURTEX V100 FFP2 NR . Eshop, internetový obchod: - certifikované NANO roušky - nano respirátory FFP2 Služby: -pronájem nebytových prostor.

Dřevovýroba Prodej palivového dřeva Výroba: - přepravních palet. - lešenářských podlážek.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Měníme kvalitu cestování, změna interiérů pomocí folie, opravy oken pomocí folie, naši zákazníci jsou Dopravní podniky, dopravci v České republice tak i na Slovensku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -plastické hmoty -sklo -hadice -obalové materiály. Prodej, řezání, zpracování: -plastické hmoty na přesný rozměr: -desky, tyče, trubky aj. tvary.

Výroba dřevěných obalů -dřevěné bedny -speciální palety. Stavební dřevovýroba: -dřevěné obklady -dřevěné přístřešky, garáže. Prodej: -stavební řezivo -stolařské řezivo - fošny, hranoly, desky -hoblované materiály - palubky, podlahovky, lišty, terasová prkna, plotovky -velkoplošné materiály - OSB desky, překlížky, ...

Výroba, prodej: - kontejnery na odpad, přepravu, ISO, DIN, AVIA, LIAZ, TATRA, ABROLLCONTAINER, MULDEN - kontejnery lanové, řetězové, hákové, skladové. Provedení kontejnerů dle požadavku zákazníka: - pro přepravu zboží, materiálu, odpadů aj - konstrukce dle požadované normy - provedení nástřiku v RAL dle požadavku.

Konstrukce, vývoj, strojírenská výroba: - skladovací systémy pro pneumatikářský průmysl-speciální palety pro pneumatiky - různých druhů ocelových skladovacích systémů - automobilový, chemický a stavební průmysl - kovové palety a regály. Výrobní areál Otrokovice: - Otrokovice, areál TOMA, budova 14, 21, 22, 23.

Výroba plastových obalů z HDPE vyfukováním: - nádoby, láhve, kanystry, dózy - pro potravinářství, pro kosmetiku, farmacii, drogistiku i pro petrochemický průmysl. Nástrojárna a výroba forem.

Firma CZECH STYLE, spol. s r.o. otevřela novou divizi výroby ochranných samolepících materiálů a pásek. Ochranné fólie: - ochranné samolepící fólie na - lakované plechy, sendvič panely, plastové profily, plastové desky, hliníkové profily, elektroniku, koberce, ve formě tvarových výseků. Balícíc samolepícíc pásky: - potištěné balicí ...

Společnost Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína se již více než 15 let zabývá prodejem, výrobou a potiskem samolepicích pásek na míru podle Vašich potřeb včetně grafického návrhu. Poskytneme Vám dodávku kvalitních potištěných lepicích pásek, vytyčovacích, výstražných, papírových a dalších pásek. Potištěné pásky jsou určeny k uzavírání papírových ...

Výroba z materiálů HDPE, LDPE: - tašky - sáčky (potravinové, univerzální) - pytle, vaky - fólie - flexotisk.

Výroba: -vláknina, papír, lepenka. Výroba, prodej: -slepovaná a strojní lepenka -kartonáže: -přepravní krabice, obaly. Prodej: -chemikálie -motorové, průmyslové oleje.

Výroba. - ocelových obuvnických klenků - atypických zámečnických výrobků - ocelových palet na přepravu profilů a pro automobilový průmysl.

Reklamní polepy na auta. Tónování autoskel a tónování skel budov a komerčních objektů. Wraping - změna barvy vozu vinylovou samolepící fólií. Carshield - ochrana karoserie vozidla transparentní ochrannou fólií. Vodní tisk na alu disky, kryty zrcátek, interiérové prvky vozidel. Také děláme úpravy interiérů i exteriérů formou fólie.

Velkoobchod: - průhledné a barevné PVC folie, bez ftalátů - technické folie

Návrhy, projekce, projektování, výroba: -plastikářské formy pro vstřikování, vyfukování. Výroba: -plastové obaly pro průmysl: -kosmetický, farmaceutický, chemický -plastové láhve, dózy.

Výroba: -plastové výrobky: -obaly z lité polypropylenové fólie -BOPP folie -makroperforace, mikroperforace.