Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.

-Tiskařské práce -Prodejny školních a kancelářských potřeb -Papírové kancelářské potřeby -Kancelářské a školní potřeby z plastů -Psací a kancelářské nepapírové potřeby

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Velkoobchod: -hutní materiál -pozinkované zárubně a dveře -protipožární dveře norma DIN,ČSN.

Bednářství. Bednářská výroba: -dřevěných sudů na víno a likéry -barriquové sudy - speciální pálené -květináče -lázeňské vany a kádě do sauny -troky,troků,kádě,kádí na ovoce či zelí. Stolařství. Zakázková výroba: -atypické kuchyně,kuchyňské linky -schodiště včetně zábradlí.

Výroba - papírové obaly Výroba - plastové obaly - folie

Výroba, velkoobchod,prodej: - obaly z hladké lepenky /kartonáž/: - dle požadavků zákazníka - pro stavebnictví - pro potravinářství - pro mlékárenství. Výkup: - sběrový odpadový papír: - lisovaný - zkartace. Sídlo, fakturační adresa: - V Teničkách čp. 675, Uherské Hradiště.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní: - tuzemská (vnitrostátní) - zahraniční (mezinárodní) - expresní přeprava - zasilatelství - objemné zásilky - letecká doprava - námořní doprava,zajištění trajektů - kontejnerová doprava. Zakázková kovovýroba,výroba: - skladovací a přepravní palety - kontejnery - vozíky. ...

Výroba - HDPE a LDPE sáčků a pytle

Výroba,montáž: -obytné kontejnery.

Dřevovýroba, výroba, prodej: -palety -tesařské i truhlářské řezivo.

PRODEJ A ZPROSTŘEDKOVÁNÍ -obalů včetně uzávěrů pro kosmetický potravinářský, farmaceutický průmysl -plastové obaly včetně uzávěrů -obaly z ušlechtilých kovů včetně uzávěrů -stroje a zařízení na plnění, uzavírání obalů -stroje a zařízení na formování plastů -formy do vstřikolisových, vyfukovacích strojů -chemikálie a ...

Prodej i realizace: - podlahové krytiny - obalové materiály - podlahářská chemie - hydroizolační systémy - PVC fólie. Služby: - správa a údržba počítačových sítí - pronájem softwaru - telekomunikační služby - kompletní IT poradenství.

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahářská chemie, hydroizolační systémy, PVC fólie.

Výroba, prodej: -univerzální krycí plachty -přístřešky na automobily -plachty: -na stánky -na bazény -na transparenty -zakrývací (krycí) -pro zemědělství, stavebnictví Výroba, prodej, servis: -zahradní pavilony, altány, zahradní nábytek -přístřešky ke karavanům.

Květinářství - prodej květin, kytic, dárků.

Obchodní činnost, obchodně-technický servis: -aditiva do plastů -keramické rastrové válce pro polygrafický průmysl -pogumované válce pro polygrafický průmysl - nové i repasované -ekologické čistící prostředky pro polygrafii a plnění pneumatek PUR* -gumárenské směsi pro pogumování polygrafických válců.