Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Prodejna Třebíč. Maloobchod, prodej. -papírnictví. -hračky.

Hračkářství. Maloobchod, prodej: - hračky - papír, papírnictví - aktovky, batohy, kapsáře - barvy a štětce - modelovací hmoty - pastelky, fixy, křídy - penály a pouzdra - psací potřeby - sešity, bloky, diáře - kancelářské potřeby.

Hračkářství. Papírnictví. Maloobchod, prodej: - hračky - plyšová zvířátka - panenky - modely aut - Barbie - LEGO.

Prodej: -kancelářské a školní potřeby -tapety -drogerie, kosmetika -barvy, laky -domácí, kuchyňské a zahrádkářské potřeby -umělé květiny -čepované přípravky -papír.

Prodej a distribuce: -kancelářské potřeby a stroje -xero papíry, kalendáře a diáře, tiskopisy -studio grafických papírů, grafické papíry firmy Grafilit a naší vlastní nabídky (vhodné pro tiskárny, reklamní agentury, copycentra, domácí a kancelářské tiskárny, výtvarníky, školy) -kancelářské a školní potřeby -kancelářské stroje, spotřební ...

Distribuce, prodej: - spotřební materiál pro kancelářské stroje - tonery do všech kopírovacích strojů - cartridge do laserových a inkoustových tiskáren - renovace - recyklace tonerových kazet a cartridgí - kancelářské a školní potřeby: xerografický, faxový a tabelační papír obalové materiály barvící kazety a mazací pásky - ...

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - domácí potřeby - umělé květiny atd. PRODEJNA: Nádražní 551 564 01 Žamberk

Velkoobchod, prodej: - papír - školní pomůcky - kancelářské potřeby - kancelářské stroje.

Velkoobchod, prodej papírenské zboží: -papír -kelímky -papírové tácky a -papírové misky -talíře -párty zboží -příbory -špejle -párátka -pizza krabice -nádobí na gril -cukrářské potřeby -krabice na zákusky -mrazící sáčky -svačinové sáčky -sáčky do koše -alobal -pečící papír -papírové ručníky -svíčky ...

Prodej: -zásilkový maloobchod. -výběr, rozesílání papírových přání, pohledů a blahopřání.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: - kancelářská technika - skartovací technika - laminovací technika - řezačky - kalkulačky - sešívačky, děrovačky - kancelářské doplňky. Maloobchod, prodej: - papírnictví - výroba razítek - tel. 723 602 577.

Velkoobchod, maloobchod: - papírenské zboží - mapy turistické - automapy - plány měst - školní atlasy - mapy i v cizích jazycích - knihy.

Úprava papíru: - řezání archů papíru z kotoučů - balicího papíru (sulfát, šedák) - novinového a voluminózního papíru - převíjení kotoučů na jiné rozměry.

Výroba: - papíry jištěné proti padělání - komerční papír s vodoznakem - speciální grafické papíry - papír a kartony pro umělecké tisky.

Výroba: - bělená sulfátová buničina - pytlový papír - jednostranně hlazené papíry - karton pro výrobu vlnité lepenky.

Prodej, e-shop: -laboratorní potřeby a zařízení -nábytek pro školy -školní pomůcky -učebny na klíč. -prodej židlí, židle, křesel, křesla, konferenční, přísedící.

Prodej, eshop: - inkousty - tonery - fotopapíry - tiskárny.

Distribuce: -plastové květináče, obaly a další sortiment dovážený z Německa, Polska, Slovenska a jiných zemí -papírové dárkové tašky -drogerie a čistící prostředky -služby v oblasti tisku.

Výroba: - toaletní papír Axel (malospotřebitelský) - toaletní papír Jumbo (průmyslové role) - hygienický materiál - papírové ručníky.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - kancelářské potřeby - školní potřeby, potřeby pro školy - papírnické zboží, papírnictví. Partner firmy KOH-I-NOOR.