Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Výroba, prodej: -papírové lepicí pásky -pásky zpevněné vlákny -pásky zpevněné UNIKRAFT -potištěné lepící pásky -navlhčovací přístroje pro pásku -dýhovací lepící pásky -tavná vlákna -speciální samolepící pásky ESTAPE -přístroje na oddělávání samolepících etiket.

Výroba obalů z hladké a vlnité lepenky, puzzle, leporela, pohlednice, papírové sáčky, katalogy, kalendáře.

Velkoobchod, maloobchod: -konopné výrobky -papír -oděvy -provazy -kosmetika -barvy, laky.

Export, import, logistika - papír - papírenské zboží

Výroba a prodej kancelářských potřeb: -tekutá a tuhá školní a kancelářská lepidla -korekční prostředky -razítkové barvy a podušky -pastelky, psací potřeby -INK-JET -průsvitky -samolepicí bločky.

Výroba, prodej: -tiskové papíry -balící papíry -krepové papíry.

Nakladatelství - Vydavatelství Výroba, prodej, e-shop - pohlednice

E-shop s kancelářskou technikou, fotoaparáty, dalekohledy a mikroskopy, drobnou elektronikou a dalšími doplňky.

Prodej - tapety Papírnictvímaloobchod - kancelářské a školní potřeby

Maloobchod, prodej: -papír -papírnické zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -osobní skartovače papíru -navlhčovače obálek -váhy na dopisy -boxy na spisy -korekční pásky a další opravné prostředky -školní potřeby -pastelky, ořezávátka, dětské nůžky, poznámkové bloky.

Prodej, distribuce: -výpočetní technika OKI*, INK*-JET* -tonery, barvící pásky -etikety, fólie.

Velkoobchod, maloobchod: - papírenské zboží - mapy turistické - automapy - plány měst - školní atlasy - mapy i v cizích jazycích - knihy.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod

Maloobchod: -textil -drogerie -hodiny -klenoty -papírnictví -sklo, porcelán -elektrospotřebiče -hračky -knihy -průmyslové zboží.

Prodej vybavaní pro gastronomické provozy: -papírový program -jednorázové obaly -jednorázové nádobí -čistící a dezinfekční prostředky -párty dekorace -organizování plesu a společenských akcí -svatby, narozeniny, večírky.

Výroba: - alba, albumy na známky. Ubytování: - penzion se 4 apartmány s veškerým vybavením. Nutno si vařit. Možnost koupání v Lipně. Lyžování v klidném prostředí.

Expediční sklad a maloprodej hospodářských tiskopisů: -účetní knihy -peněžní deníky -faktury -dodací listy -příjmové a výdajové pokladní doklady -stvrzenky -daňové doklady -cestovní příkazy -příkazy do banky -obchodní paragony -mzdové listy -výplatnice -personální tiskopisy -záznamy o provozu vozidla -alonže ...

Velkoobchod - papír, - kancelářské potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -kalendáře, diáře -obalový materiál, hygienické potřeby -školní potřeby -papír.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dekorační obalové materiály.