V domácnosti i při sportu lidé využívají mnoho vybavení, jako umělohmotný nábytek, bazény, kuchyňské pomůcky a nádobí, elektroniku, dekorační předměty, sportovní doplňky a náčiní, úklidové prostředky, hračky pro děti, zahradní nářadí a další předměty.

Dodávka: - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky, voštinové desky HEXALU, HEXAZINC, kompozitní desky - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky - kompozitní materiál ACP - voštinové a kompozitní desky - voštinové desky HEXALU, HEXAZINC. Lepení - velkoplošné materiályformátování, frézování a výřezy různých tvarů.

Výroba z plastických hmot, prodej, dodávka, stavba, stavby, výstavba, montáže: - bazény, bazénů na klíč - technické nádrže, technických nádrží - septiky, septiků - jímky, jímek - vodoměrné šachty, šachtu. Služby, zajištění: - zemní práce související s výstavbou bazénů - možnost zastřešení bazénů - solární vyhřívání.

Výroba na míru, prodej, eshop: - autopotahy - potahy z originálních automobilových materiálů včetně montáže - šití autopotahů pro autobusy a užitkové automobily Domácí potřeby: Na zahradách 485, Rožnov pod Radhoštěm

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -drogerie,drogistické zboží -domácí potřeby,potřeby pro domácnost -průmyslové zboží: -výrobky z plastu,kovu,dřeva a gumy: -plastové pohárky,kelímky,mýdlenky, pouzdra na mýdlo a kartáček,šetřič mýdla,kartáčky na ruce,plácačky na mouchy,klepač koberců,vědro,kýble, zvon-vysavač ...

Prodej, e-shop: - plastové výrobky, které byly vyrobeny na území České republiky - hadičky PVC, bužírky PVC, plastové vázací pásky, klipovací pásky s drátky, šňůry na prádlo, prádelní šňůry do sušáku, lanové svorky, sprchové a koupelnové rohože - vázací materiál na vinice, sady a zahrady - vázací bužírky, vázací pásky s drátkem a drátky na ...

Výroba: - PVC hadičky, bužírky a drobné profily - PE a PP trubičky a různé drobné profily - drobné vázací a svazkovací pásky - vytlačování plastů - vázací materiál na vinice, sady a zahrady Výrobky: - prádelní potahované PVC šňůry s ocelovým lankem a silonovým lankem - klipovací pásky clipband - vázací pásky twistband - oplášťované ...

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Výroba: -lisování výrobků z plastů pro použití v různých oborech modelářství, dárkové předměty, domácnost, průmysl, hobby -výroba forem a střižných nástrojů -výroba forem na pryž -výroba forem pro vakuové tažení -okenní program.

Výroba, distribuce, prodej: -mechanické čistící a mycí prostředky -hadry, houby, drátěnky -prachovky, chňapky -kolíčky, šňůry -lapače nečistot. Velkoobchod: -domácí a zahrádkářské potřeby -drogerie.

Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Prodej: - domácí potřeby - železářské zboží.

Fóliové bazény, rekonstrukce bazénů, výroba z plastů. Výřivky, Swim spa, vybavení bazénů.

Výroba: - plastových dílců vstřikováním - plastové ucpávky, záslepky, zátky, kluzáky, stavěcí šrouby a další dílce, které se používají ve výrobě školního, kovového a zahradního nábytku - doplňkovými výrobky jsou plastové nazouvací (obouvací) lžíce, plastové kladky, cívky.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby.

Výroba: -plastové výrobky. Pronájem: -vlastní nemovitosti -stavební stroje. Středisko: -Bohuslavice nad Vláří 65 tel.:577341025.

Maloobchod, prodej: -vyrobky z plastických a gumových hmot firem Fatra, Gumotex, Stapak aj. Zásilkový prodej, velkoobchod: -bandáže pro sadrokartony -armovací tkaniny pro fasády -doplňkový materiál pro suchou výstavbu.

Prodej: -drogerie, -domácí potřeby.

Výroba produktů z plastů pro konečnou spotřebu. - výroba plastových součástek a dílů

Plastikářská výroba Strojírenská výroba

Prodej - výrobky z technické pryže Návrhy, výroba - díly z plastických hmot vstřikované a vyfukované plasty Návrhy, výroba - formy pro zpracování plastů Sítotisk - tamponový tisk Prodej - hardware Poradenství - hardware - software

Výroba: -výrobky z plastických hmot -dekorační kazety z plastů.