V domácnosti i při sportu lidé využívají mnoho vybavení, jako umělohmotný nábytek, bazény, kuchyňské pomůcky a nádobí, elektroniku, dekorační předměty, sportovní doplňky a náčiní, úklidové prostředky, hračky pro děti, zahradní nářadí a další předměty.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - drogerie.

Výroba - plastové výrobky

Výroba - plastové nádrže Výškové práce Klempířské práce Kovoobrábění Kovovýroba

Výroba - plastové výrobky

-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků.

-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Velkoobchod

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba plastových a pryžových výrobků

-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků

-Výroba plastových a pryžových výrobků Obráběčství

-výroba výrobků z plastických hmot -Výzkumná činnost v oblasti kůže, gumy a plastických hmot. -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Projektová činnost ve výstavbě Zpracování gumárenských směsí.

-Výroba z plastů a pryže včetně předvýrobní etapy

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků

Vstřikování a zpracování plastů

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.