Saar Gummi Czech s.r.o.

Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej, velkoobchod, maloobchod: -hadice firmy Valmon -produkty pro dílnu a zahradu: -drobné nářadí a nástroje -stavební kolečka, hladítka, lžíce, nádoby ... -zahradnické potřeby: -rozstřikovače, rychlospojky, hrábě, lopaty ... -domácí potřeby.

TEMAX tech s.r.o.: - je největším dodavatelem výrobků, upevňovací techniky -hadicové spony, nekonečné pásy, úchytky, objímky značek KALE, GEMI, KOVOPOL, FRANC, SERRATUB a dalších v ČR - dále se specializujeme na průmyslová těsnění, technické spreje a tmely TECTANE určené pro údržbu a opravárenství, ohebné nerezové hadice pro ...

Autoservis: - závodní vozy - osobní automobily všech značek: - opravy motorů a převodovek - opravy podvozků, brzdových systémů a elektroinstalace - výměny olejů a provozních kapalin - auto diagnostika VW, SEAT, AUDI, ŠKODA - příprava a provedení STK- motorické opravy. Pneuservis: - prodej pneu - přezouvání, ...

Výroba: -plastových výrobků a pryžových výrobků.

Autoservis, pneuservis: - oprava karoserií včetně veteránů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla - prodej pneumatik a disků - uskladnění pneu - autoklempířství - autolakovna - opravy autoplastů, výměna autoskel, čištění interieru.

Prodej, oprava, servis, pneuservis: -vyvažování a průrazy (defekty) pneumatik u osobních vozidel -montáž, demontáž: -pneumatiky osobních automobilů -lehké nákladní a užitkové vozy AVIA -huštění plynem - dusík. Maloobchod, prodej: -pneumatiky: -Bridgstone, firestone, Barum, Kleber, Michelin, Matador, GoodYear. ...

Práce: -autoklempířské. Služby: -pneuservis. -čištění interiérů automobilů. -svařování autoplastů. Maloobchod, prodej: -pneumatiky na osobní automobily.

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Prodej: -pneumatiky a kosmetika na motocykly, čtyřkolky: -MITAS, CONTINENTAL, METZELER. Služby: -testování historických vozidel.

Autoservis, autoopravna, oprava, opravy: -opravy vozů všech značek -specializace Peugeot -kompletní služby -příprava a provedení STK -prodej veškerých náhradních dílů. Pneuservis: -výměna, vyvažování: -pneumatiky -prodej nové pneu, protektory i použité. Autobazar.

Pneuservis. Prodej, maloobchod: -pneumatiky: -autodoplňky -autokosmetika -akumulátory -nabíječky -autopotahy. Autoservis: -diagnostika -výměna dílů -drobné karosářské práce -výměna olejů a akumulátorů -brzdy.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -pneumatiky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, zdarma: -autodíly, autodílů automobilů -náhradních dílů, díly pro všechny vozy zahraniční i tuzemské -pneumatiky pro všechny osobní a lehké

Pneumatiky na osobní a nákladní vozy. Prodej pneu MICHELIN, BRIDGESTONE, GOODYEAR, PIRELLI, CONTINENTAL - kované disky ALCOA.

Společnost pro ekonomiku, dopravu a obchod. Dopravní kancelář. Nákladní automobilová doprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská. Přepravní služby: - vytěžování vozidel - celovozová přeprava. - expresní přeprava - dokládky, překládky - denní rozvozy - linkové i nelinkové. Spedice: - mezinárodní i vnitrostátní ...

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily, auta, vozy BMW -všechny značky a typy automobilů -výměna oleje a prohlídka vuzů všech značek zdarma -záruční opravy -originální díly BMW do 24 hodin. Oprava, opravy: -litých kol -autoelektropříslušenství. Prodej: -pneumatiky a litá kola.

Autobazar: -ojetých vozidel Dovoz, import: -vozidla z EU Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -pneumatiky. Služby: -zajištění financování při koupi vozidel.

Zabýváme se výrobou a prodejem průmyslové hydrauliky, armovaných hydraulických hadic, servo hadic a WAP hadic na zakázku a prodej šroubení, koncovek a hadicoviny. Využíváme pro naši výrobu kvalitní zařízení od společnosti UNIFLEX. Hadice Vám vyrobíme na počkání.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - hadice včetně příslušenství: - hydraulické - průmyslové - odsávací pro průmysl a vzduchotechniku - pryžové desky, kompaktní plochá pryž - podlahoviny - polyamidové tyče - těsnění. Služby. - opravy a repase hydraulických hadic - armováni hydraulických hadic.

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky BARUM, MICHELIN -protektory -ráfky a disky ocelové a z lehkých slitin. Oprava, servis: -pneumatiky.