Saar Gummi Czech s.r.o.

Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Pneuservis: - přezutí pneumatik - prodej nových pneumatik - oprava defektů, průrazů. Autoservis, autoopravna: - oprava převodovek - karosářské práce - oprava autokaroserie - příprava na STK včetně měření emisí. Nabízíme výměny oleje, filtrů, chladicí i nemrznoucí směsi. Odtahová služba nonstop.

Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Smluvní servis pojišťovny KOOPERATIVA a ČPP Opravy, oprava, opravna, servis, práce: - automobily, automobilů: - mechanické - autokarosářské na rovnacím rámu, na stolici - autokarosérie, autokaroséríí, autokarosárna - autoskla, autoskel - tlumiče pérování, tlumičů - výfuky, ...

Pneuservisní služby - prodej, opravy, montáž a vyvažování pneumatik osobních a dodávkových automobilů, lepení vzdušnic a pod.

Pneuservis. Pneubazar. Prodej: - použité i nové pneumatiky a disky. Půjčovna: - dodávky - přívěsné vozíky - nosiče kol Thule. Autodoprava: - dodávkové vozy.

Prodej, výroba a montáže: -bazénové technologie, bazény: -plastové, fóliové, nadzemní, laminátové -zastřešení -vodní atrakce -ohřevy, solární panely -sauny -příslušenství -bazénová chemie. CENTRÁLA: -Prostějov, Vodní 28a Tel.: 582331460 Mobil:739280697.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO 9001 Výroba a montáže: - projekce a výroba agregátů, válců a jednoúčel.strojů - výroba těsnicích prvků - montáže hydr. a pneu. rozvodů - opravy hydraulických a pneumatických prvků, - diagnostika a filtrace olejových náplní - diagnostika a servis hydr.a pneu. systémů Velkoobchod, maloobchod, ...

Prodej, e-shop: - kojenecké potřeby, potřeby pro děti, přírodní produkty - vše pro děti a maminky. Velkoobchod BeGreen.cz: -přírodní a ekologické produkty značek Bentley Organic & Ecoleaf -biodrogerie, biokosmetika, ekodrogerie, zdravé lahve a boxy.

Smluvní autoservis ESAS AUTO s.r.o. naleznete ve Valašském Meziříčí, kde se vám postarají o opravu, servis a emise vozidel nebo autoskla. Také si zde vyberete nové osobní automobily značek Volkswagen, Audi, Škoda a další. K dispozici pro vás také odtahová služba, kterou můžete využít kdykoliv při poruše vašeho vozu. Maloobchod, prodej, oprava, ...

Pneuservis, oprava: -protektorování pneumatik -prodej pneumatik

Autobazar, prodej: -výkup užitkových, osobních, náklasních, obytných vozů a přívěsů, mobilních domů -pneumatik -leasing, úvěr, pojištění -půjčovna vozíků a dodávek.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily: - ŠKODA 100, 120 - FAVORIT - evropské zahraniční vozy. Autopříslušenství: - autobaterie 40-180 ah - autorádia - autopotahy. Autoservis a pneuservis.

Velkoobchod, maloobchod: -pryž, guma -pryžová, gumová těsnění -hadice: -průmyslové od tuzemských a zahraničních výrobců: -potravinářské, zahradní -benzinové, svařovací -plastové, parní, odsávací -pro vzduchotechniku -tlakové, horkovodní -na vodu a vzduch, sypké látky, granuláty, betonové směsi, ...

Prodej: - pneumatiky - na osobní a nákladní vozy - zemědělské - průmyslové - studené protektory. Pneuservis. Výroba: - studené protektory.

Autoservis, pneuservis: - prodej pneu - geometrie - rovnání alu disků - přípravy na STK - výměny olejů a výfuků - výměna brzdových desek - vyvažování kol na ose - plnění autoklimatizací.

Těsnění a těsnicí materiály: -těsnění pro hydrauliku a pneumatiku -těsnění pro rotační pohyb-gufera, v-kroužky -ucpávkové šnůry -manžety -O - kroužky NBR, FPM, EPDM, Silikon, HNBR, FFKM(KALREZ) -ložiska SKF, NSK, INA, FAG, ZVL-ZKL -PTFE desky, tyče, trubky -pryžové šňůry, desky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Lisování pryžových výrobků. Provozovna: Količín 131, 76901 Holešov.

Výroba: - lisované pryžové těsnění - kroužky - průchodky pro automobilový průmysl.

Výroba, prodej: - těsnění do oken, dveří, hliníkových profilů, kovových zárubní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, služby: - pneuservisní materiály (ventily, TPMS, závaží, opravný materiál) - pneumatiky na osobní a nákladní automobily Průmyslové gumárenství -opravy pásových dopravníků -pogumování kovových částí

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Pneuservis JELŠÍK se specializuje jako pneuservis s prodejnou pneumatik jak pro osobní, nákladní, AVIA tak i pro dodávková vozidla. Provádíme montáž i demontáž pneumatik, huštění, jejich vyvažování a mytí pneumatik v myčce. Servis, opravy, oprava: -průrazy defekty pneumatik: -osobní -nákladní -traktorové-speciál Servis ...

Výroba, zpracování: - formy pro sklářský průmysl - pryžové ventily pro abrasivní materiály - laboratorní přístroje - detekce plynu a par. Kovoobrábění. Nástrojárna.

Služby: - autoservis - pneuservis - dodávková autodoprava - expresních přeprava kusových zásilek - osobní doprava minibusem. Prodej: - pneumatiky.