Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Rodinné vinařství, výroba vín z vlastních hroznů: - prodej sudové, lahvové vína - ochutnávka vín

Miroslav Jambor provozuje vinařství, pořádá degustace, vyrábí a prodává různé druhy vín a poskytuje ubytování.

Rodinné vinařství, výroba, prodej. Bílá vína: -Muller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Muškát moravský, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Chardonnay, Sauvignon, Děvín a Aurélius. Červená vína: -Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet morávia, Cabernet Sauvignon, Rulandské modré Speciální vína: -Slámové víno, Ledové ...

Vinařství: -sklep s posezením 45-50 osob -posezení ve vinném službě -řízená degustace -firemní akce -cimbálová muzika -harmonika -turistika. Značky vín: -Müller Thurgau -Ryzlink Rýnský pozdní sběr -Rulandské šedé kabernet -Rulandské bílé pozdní sběr -Sauvignon pozdní sběr -Frankovka pozdní sběr -Svatovavřinecké -Svatovavřinecké ...

Vinařství: -výroba vín -prodej vín -e-shop -vína - zemské, jakostní, přívlastková, slámová a ledová ochutnávka vín, řízené degustace -posezení pro 50 osob -rodinné a firemní akce -zajištění občerstvení -zajištění hudby -parkoviště -v okolí ubytování. Fakturační adresa: J. Baráka 137 696 81 Bzenec.

Stanislav Šimeček provozuje vinařství, vyrábí víno, pořádá degustace a poskytuje ubytování.

Petr Bíza provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů vín, provádí degustace a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej vína sudového, vína lahvovaného, archivního a archivní slivovice. Lahvové víno. Pořádání víkendových akcí, akce ve vinném sklepě, vinný sklep. Prodej meruněk, meruňky. Sezonní prodej burčáků. Ubytování: -ubytování pro 10 (4+6) osob (jedná se o jeden pokoj s výhledem na vinohrad), 2x ...

Vinařství. Výroba a prodej odrůdových a přívlastkových vín.

Vinařství Vyskočil s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních a přívlastkových červených, bílých a růžových vín.

Vinařství sv. Barbora s.r.o. se zaměřuje na prodej červených, bílých, růžových a šumivých vín a pořádání degustací, oslav, firemních večírků a výrobu etiket.

Víno, vinařství: -prodej lahvového vína -prodej sudového vína -ochutnávka vín přímo ze sudu -řízená degustace -možnost posezení.

Vinařství. - výroba špičkových jakostních a přívlastkových vín. Sdružení podnikatelů.

Vinařství, víno, výroba révových vín. Ubytování. E-shop, prodej vín.

Vinařství: -vlastní plochy 10 ha plodných vinic. Úroda z vinice se zpracovává v rodinném sklepním hospodářství: -vína, víno, vín* Rulandské bílé, Muškát moravský a Chardonnay, Muller Thurgau, Rulandské modré, Svatovavřinecké, Cabernet Morávia, Ryzlink Rýnský, Tramín červený, Silvánské zelené, Sauvignon, Rulandské šedé Ovocnářství, ...

Vinařství Radocha. Vinný sklep, prodej a degustace vína.

Ladislav Mrkva provozuje vinařství, vinný bar a zaměřuje se na výrobu a prodej vín.

Prodej: - vinařské potřeby - zahradnické potřeby - malá zemědělská technika pro vinice, sady a komunál. Vinný sklep, prodej vína.

Výroba, prodej: Vinařství -e-shop -výroba vín -prodej vín -různé odrůdy- -vinný sklep.

Vlastimil Krčmař provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu různých druhů jakostních vín a pořádá rodinné oslavy a různé akce.

Vinařství Šebesta Výroba, prodej: Vinařství -výroba vín, vína -prodej vín vína -přívlastková vína -možnost degustace -kapacita 10 osob -vinný skep. Možnost ubytování nedaleko Penzion Václav, Orel Dolní Bojanovice.

Pavel Pastorek provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej jakostních červených, bílých a růžových vín.