Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Vinařství. Výroba a prodej vína: -degustace do 8 osob -dodávka vína do vináren, vinoték -vlastní zdroje, vinice.

Prodej - svíčky - krabice na zákusky - přání k narozeninám a výročí - psací a kancelářské potřeby - alkohol - bonboniéry - tabák - cigarety - vodní dýmky - zábavná pyrotechnika. Kopírování černobíle A4 Tisk černobíle A4.

Horňácký Šenk Provozujeme soukromý pivovar se zahrádkou a ochutnávkou různých značek piva. Wifi.

Prodej: -pivotéka -vinotéka -delikatesy.

Vinařství a pálenice. Prodej: -pálenky -víno.

Vinařství. Výroba, prodej vín. HLAVNÍ ZPRACOVÁVANÉ ODRŮDY Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Tramín červený, Muškát moravský, Sauvignon, Modrý Portugal, Rulandské modré, Frankovka, Zweigeltrebe a mnoho dalších.

Prodej, e-shop: -moravské vína -čaje, káva, čajové a kávové nádobí -med a medové pochoutky -vodní dýmky, vonné a dekorativní svíčky -dárková kosmetika.

Vinařství DVOŘÁČEK LTM, s.r.o. (Lubomír, Tomáš, Martina) je malou rodinnou firmou, zabývajícím se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitního vína několik desetiletí. Naše firma se zaměřuje na výrobu vysoce jakostních, přírodních moravských vín. Nejen při samotné výrobě vína, ale i při pěstování hroznů dodržujeme přísná pravidla a ...

Vinařství: - 100 letá tradice pěstování révy vinné a výroby vína - 150ha vinic. Ve vinicích je uplatňován, k přírodě šetrný, systém integrované produkce hroznů. Hektarový výnos je silně omezen s důrazem na prvotřídní kvalitu hroznů. Vína pak pravidelně dosahují přívlastkové kategorie a jsou určena především do gastronomie a ...

Plnění révových vín do krabicových obalů.

Vinařství. Výroba, prodej. - bio víno, přívlastková vína lahvová: - bílé víno - Chardonay, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Tramín červený, Veltlínské zelené - červené víno - Rulandské modré, Zweigeltrebe, Frankovka, Svatovavřinecké.

Pěstitelská pálenice, palírna, ovocný lihovar. Výroba, úprava: - lihoviny, ovocné destiláty z vlastního kvasu.

Vinařství -víno, vína, vín. -výroba a prodej vín lahvových, sudových, zemských -výběr z hroznů 13 odrůd -řízené degustace s posezením -kapacita 20 osob -možnost zajištění občerstvení a ubytování -dárková balení vín -cykloturistika.

Výroba kvalitních vín. Prodej vína, víno - vinotéka. Další sortiment tvoří vinařské potřeby, dárkové zboží a degustační sklo. Mimo vína máme v nabídce sýry z celé Evropy, specializujeme se na kozí sýry z kozí farmy Šumárník a různé pochutiny k vínu.

Vinařství. Výroba, prodej: -vína, víno, vín.

Vinařství, vinařská výroba: - vysoce kvalitní víno (vína): - bílé (bílá), červené (červená) vína - jakostní, exkluzivní, výběrové, odrůdové. Značky vína: - Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay, Ryzlink, Muller Thurgau, Savignon, Tramín, Muškát Moravský, Veltínské zelené, Cuvee, Irsai Oliver, Neuburské, Frankovka, ...

Vinařství. Nákup, výroba a prodej, e-shop: -víno, vína -přívlastková vína -odrůdová vína. Degustace vína.

Výroba, prodej: -vinařství -vinná réva -víno červené, bílé -výběr z mnoha odrůd

přerušení: od: 10.6.2013. Velkoobchod, e - shop - vína.

Prodej kvalitních vín zejména ze slovácké vinařské podoblasti. V nabídce najdete široký sortiment vín od středních, ale i malých vinařů ze srdce moravského vinařství.

Velkoobchod: - vína. Pěstitelská pálenice.

Velkosklad - sudové a lahvové pivo TAS, PÁTER, LEŽÁK, KERN, GRANÁT, KVASAR, VELEN, MORAVSKÉ SKLEPNÍ a nealko pivo FORMAN - limonády GRENA, KOALA, KOMBAJNÉRKA, ADRAKA a PAMPA, NIKOLA - energy drinky - limetková piva Půjčovna - přenosná chladící výčepní zařízení - párty pípy.