Vyberte si ze široké nabídky alkoholických destilátů, mezi které patří whiskey, bourbony, brandy, slivovice, hruškovice, meruňkovice. Oblíbené jsou také destiláty pálené z vína, jako například Cognac, Vinjak, Armagnac, Metaxa nebo Gruzinac.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodejna maloobchod: -alkohol, nealko, tabák -likéry, víno, pivo -destiláty -whisky -vodka -rum, tuzemák -vermuty -kořalky, sekty -dárkový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -veškerý sortiment pro hospody a restaurace. Velkoobchod: Mostecká 2220/10, Jihlava.

Internetový prodej alkoholu a nápoji prémiové kvality..

Velkoobchod, maloobchod: - nápoje, potraviny - zboží pro gastronomii - sudové pivo - alkohol, nealko, víno - slaný program.

Velkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Půjčovna, zapůjčení: - výčepní zařízení.

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.

Stramis drink. Distribuce, prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - pivo, víno - káva, čaj - nealkoholické nápoje - pochutiny. Půjčovna, zapůjčení: - výčepy.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánský rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermut PRIMAT.

Prodej: - alkoholické nápoje - víno, vína - oleje - octy

Pěstitelská pálenice. Pěstitelské pálení ovocných kvasů. Výroba ovocných destilátů.

Výroba destilátů - pravá čistá slivovice Ramska.

Stavební činnost: - zateplování - omítky - obklady, dlažby

Společnost VESELÝ GRUNT s.r.o. provozuje pěstitelskou pálenici a ovocný lihovar, kde vyrábí chutný a kvalitní ovocný destilát. V našich ekologických sadech pěstujeme slivoně, hrušně a jabloně, z kterých vyrábíme pravé ovocné destiláty. Pálíme na nejmodernějších destilačních kolonách za pomocí tradičních postupů. Kromě ovocných destilátu ...

Prodejna, eshop. Včelařské potřeby. Pro včelaře. -medomety, včelí úly, krmení včel, včelařské rámky -mezistěny "Stražisko" -potřeby pro práce s medem, práce se včelami, práce s voskem -pomůcky chov včelích matek, ochranné pomůcky -včelařské pomůcky -včelí produkty -propolis, med, medovina, mateří kašička, víčky ze včelího vosku, kosmetika ...

Specializovaná maloobchodní prodejna na doutníky, tabák, humidory, dýmky, zapalovače a další kuřácké potřeby. Doplňkový prodej kvalitních alkoholických nápojů a dárkového zboží.

Velkoobchod: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - pivo, víno.

Jsme společnost zabývající se importem míchaných koktejlů a nápojového nerozbitného skla od zahraničních partnerů. Dodáváme maloodběratelům i velkým společnostem. Naší strategií je obohacovat český trh kvalitními a inovativními produkty, které jsou ověřeny spotřebiteli jinde ve světě.