Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Léčivé byliny a zdravá výživa. Prodej: -léčivé byliny -zdravá výživa -přes 200 sypaných léčivých rostlin a jejich směsí - pravé černé, zelené a bílé čaje...

Maloobchod, prodej: -vážené ořechy -sušené ovoce -čaje -dia výrobky -výrobky ze sóji. -bezlepkové výrobky -chladírenské zboží ze sóji (jogurty, salámy, paštiky, sýry, tofu).

Prodej, e-shop s léčivými bylinkami, koření.

Obchodní příležitost pro distributory. Prodej, distribuce, poradna pro ozdravné programy a celkovou péči o člověka a jeho tělo: -ojedinělý a účinný program detoxikace, regenerace buněk a harmonizace imunity, vedoucí k celkovému upevnění zdraví -efektivně řeší problémy zažívání, metabolismu, bolesti hlavy apod. -podpora zdraví pomocí čistých ...

Prodej výdejníky, POU, filtrační systémy a pítka. Profesionální odvlhčovače. Přírodní a značkové balené vody.

Internetový prodej - přírodní kosmetika - potravinové dolpňky - doplňky stravy - bezlepkové potraviny - dětská výživa - čaje - potravinové dolpňky - doplňky stravy - bezlepkové potraviny - přírodní kosmetika - malá zdravotnická technika. Masáže do domu Poradenské služby pro zdravý životní styl

Profesionálně se zabýváme wellness. Prodej, poradenství: - značkové produkty společnosti Herbalife, máme výborné výsledky jak u klientů, tak poradců které práci učíme.

Internetový obchod - potravinové doplňky - balzámy, krémy, gely, ... - přípravky pro zdraví.

Internetový prodej, e-shop, prodej léčiv. -aromaterapie -gemmoterapie -čaje, káva, koření -potravní doplňky -kosmetika -masážní prostředky.

Prodej a e- shop. -přírodní kosmetika - keramika - porcované a sypané čaje - léčivé rostliny - porcované a sypané čaje - bylinné sirupy a kapky - keramika - přírodní kosmetika - léčivé rostliny - bylinné sirupy a kapky.

Nabízíme: -pohodlná dieta -zdravá, vyvážená strava -čerstvě připraveno -5 porcí na den- snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. -rozvoz zdarma.

Prodej, eshop - čistě přírodní bylinné doplňky stravy.

Profesionální přístrojová pedikůra vhodná a bezpečná nejen pro diabetiky, lidi s poruchou srážlivosti krve a těhotné ženy. Rovnání zarůstajících a zhuštělých nehtů. Nehtová rovnátka- ortonyxie. Modeláž nehtů na nohou gel lakem. Prodej přírodní kosmetiky, potravinové doplňky Finclub, CaliVita.

Prodej - potravinové doplňky Diagnostika EAV Prodej - přírodní produkty - regenerační přípravky - přípravky z léčivých rostlin Zprostředkování - masáže - baňkování - lávové kameny Poradenství - pro epileptiky - k detoxikaci - k pitnému režimu - k výživě a stravování.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Prodej potravinových doplňků Prodej - léčivé rostliny a přípravky - přírodní produkty - regenerační přípravky - přípravky z léčivých rostlin

Prodej: -kosmetika -aromaterapautické přípravky -čaje -káva -koření -pochutiny -dárkové předměty -potravní doplňky -zdravotní kosmetika

Prodej: - výživové doplňky NWA. Poradenství, konzultace v oblasti zdravé výživy a hubnutí.

Zastoupení pro ČR. Distribuce, prodej: - výrobky zdravé výživy: - müsli tyčinek, müsli tyčinky - v jogurtu, dia bez cukru - ovesné vločky.