Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Společnost DACOM Pharma s.r.o. se soustředí na výrobu potravinových doplňků. Mezi naše hlavní produkty patří kloubní výživa s obsahem kolagenu pro výživu a regeneraci Vašich kloubů. Dále vyrábíme kosmetiku a veterinární přípravky. Sídlíme ve městě Kyjov. Naše výrobky, doplňky stravy, výroba: - čistý krystalický kolagen Colafit na klouby, ...

E-shop: - zdravotní kosmetika - doplňky stravy - terapeutické pomůcky - kompresní prádlo

E-shop - sportovní výživa a fitness doplňky.

RAW cukrárna Brno Vše, co u nás najdete, je 100% raw, 100% vegan, 100% bez cukru 100% bez lepku a na 101% s láskou dělané. Výroba zákusků přímo v naší provozovně. Čerstvé na každý den, ze sezonního ovoce Kvalitní surovin v RAW a BIO kvalitě Dorty na objednávku. Zajistíme RAW catering.

"ZDRAVÍ Z ČESKÉ PŘÍRODY". Nezávislý distributor OKG č. 01-005503. Poradenství, obchod, prodej na dobírku, poštou: -české přírodní bylinné doplňky stravy -pomoc lidem v oblasti zdraví -bylinné potravinové doplňky stravy od českého výrobce OKG -poradenství zdarma. Naše OKG produkty napomáhají při: -lupénka -atopický ekzém ...

Maloobchod, e-shop: - sportovní, fitness výživa.

Topvet - Dr. Jiří Pantůček Internetový prodej přírodní kosmetiky, potravinových doplňků, zdravé výživy, výživy pro sportovce a veterinární kosmetiky.

Prodej: -bylinné čaje sypané, porcované -léčivé rostliny, byliny -léčivé masti, vitamíny -bylinné kapky -sirupy, oleje.

Prodej: -léčivé rostliny, byliny -léčivé masti, vitamíny -bylinné kapky, sirupy.

Výživová poradkyně: - pořádání kurzů, přednášek Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - superfood - bylinné čaje.

Výroba, e-shop: - bylinná kosmetika - doplňky stravy - bylinné čaje

E-shop, internetový obchod - potravinové doplňky stravy - léčebná kosmetika - koupele a zábaly, masážní oleje.

Prodej: -doplňky stravy -výtažky z hub -e-shop -potravinové doplňky zaměřené na pomoc při léčbě závažných onemocnění -závažná onemocnění (např. rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, deprese, žaludeční a střevní potíže, apod.)

Prodejna zdravého jídla a pití zaměřená na bezlepkové produkty.

Zdravotnické prostředky, doplňky stravy, lékárenská kosmetika. Držitel certifikátu ISO 9001:2008 a ISO 13485:2003. Vývoj, výroba, prodej, distribuce, poradenství: -přípravky pro péči o kůži, vlasy, nehty -opalování a regenerace po něm -mykózy a bekteriózy -ekzém a lupénka -klouby, kosti, svaly - Mobilin, Muskusan -dezinfekce, paraziti, ...

Provoz internetových obchodů. Internetový obchod, e-shop: -vlněné deky, polštáře. -ortopedické matrace. -kosmetika. -módní doplňky. -hodinky. -potravinové doplňky. -kuchyňské roboty zn. Ronic. -vakuové baličky potravin. -kuchyňské spotřebiče. -spotřební elektronika. -autodoplňky. -nářadí.

BIO potraviny: - goji - instantní kaše - luštěniny - mouky, ořechy - rýže, semínka - sladidla - snídaňové cereálie. Bylinné doplňky: - tinktury - léčebné kůry.

Internetový prodej přírodních doplňků stravy.

Zakázková výroba a prodej bylinných a přírodních potravinových doplňků.

Nabízíme veškeré produkty zdravé a sportovní výživy.

Vše pro hubnutí a fitness. internetový obchod, e-shop: -přípravky na hubnutí -sportovní výživa -vitamíny a minerály -fitness centrum.

ZDRAVÍ - KONDICE - ENERGIE Poradenství v oblasti zdravého životního stylu a správných stravovacích návyků. Poradíme jak zdravě snídat, starat se o pleť, stravovat se při sportování.

E-shop: - sportovní výživa - fitness oblečení - sportovní potřeby

Odloučené oddělení pro výdej léků a zdravotnických prostředků (zkráceně OOVL). Výdej léků a zdravotnických prostředků. Nejsou zde dostupné individuálně připravované léky, neboli přípravky speciálně připravované podle lékařského předpisy pro konkrétního pacienta. Zaměřujeme se na odborné a bezplatné poradenství, které je vysoké úrovni. ...