Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Vývoj, výroba a prodej potravinových doplňků stravy značky OBEZIN ®.

Nejnovější generace efektivních a účinných preparátů pro Vaše zdraví. Našim cílem je přinášet moderní a účinné preparáty, které vedou ke zlepšení kvality života a upevnění zdraví zejména v těchto oblastech: - detoxikace - imunita - klouby - srdce a cévy - redukce hmotnosti.

Český výrobce bylinných přípravků pro regeneraci organismu. Výrobky lze zakoupit v našich distribučních centrech po celé ČR. Zasíláme také na dobírku.

Internetový obchod – Elixír z granátových jablek, Granaimun, potravinové doplňky, přírodní kosmetika a mnoho dalšího.

Prodej bižuterie, módní doplňky, kosmetika, drogerie, hračky, parfémy..

Naše společnost byla založena v roce 1990 skupinou vědeckých pracovníků v oboru fyziologicky aktivních látek pro výživu.

Distribuce, e-shop: -doplňky stravy, vitamíny. -dětská kosmetika Biolane.

Výroba a distribuce přírodních tuhých i tekutých mýdel a doplňků stravy Acai. Výrobky značky Hansley jsou vyrobeny společností Hansley a prodávány společností Hansley. Tím společnost Hansley není odkázána na nespolehlivé výrobce, různé překupníky apod. Naše výrobky jsou vyráběny v nejvyšší kvalitě, luxusní kosmetické výrobky jsou nejvýše ceněny ...

Zabýváme se importem a distribucí doplňků stravy, speciálních čajů a léčebné kosmetiky z Jižní Ameriky, Číny, USA a členských států EU. Specializujeme se na výživové doplňky z Peru, hlavně z rostliny Uncaria Tomentosa ve formě kapslí s čistým extraktem, tinktury, čaje a samotné kůry a na ženšenové produkty z Číny. Jsme výhradním dovozcem a ...

Výroba a distribuce komplexních doplňků zdravé výživy z přírodních bio surovin. Pořádání kurzů a školení.

Dovoz a prodej potravinových doplňků Weider, Olimp Sport Nutrition, Max Muscle, Nature`s Best, Aone a dalších.

Internetový obchod oblíbených teleshopping produktů pro vaši domácnost a kuchyň, krásu, hubnutí a fitness. Výrobky, které znáte z televize za jedinečné ceny. Akcie, dárky zdarma a výprodeje každý týden.

Prodej zdravé výživy, kozích výrobků, čajů, bylinek.

Distribuce přírodních produktů - doplňků stravy z Norska. Jejich prodej prostřednictvím lékáren, prodejen zdravé výživy, zásilkový prodej na dobírku. Natur Omega je čistě přírodní produkt, jehož specifikem je kapsle přírodního původu, obsahuje jen čisté rostlinné tuky Omegu 3, 6 a 9. - posiluje imunitní systém - snižuje riziko ...

Distribuce potravinářských aditiv a specialit zejména pro potravinářský průmysl.

Potravinové doplňky: - CitroGrep Kapky - CitroGrep Tablety - Fytofontána Aloe Vera tablety - Fytofontána Chocohit tablety.

E-shop InterNETmania.cz je tím pravým místem, kde můžete pořídit cenově dostupné nano oblečení a produkty zdravé výživy pro malé i velké. Nabízíme i tonery Teko a tonery InterNETmania pro levný tisk.

Vitamíny a minerály od věštce Stanley Bradleyho. Doporučení a vyplnění tabulky jaké vitamíny a minerály chybí Vašemu tělu na dálku. Vitamíny, minerály a další aktivní přírodní látky jsou řešením řady zdravotních problémů a nemocí. Biologicky aktivní vitamíny a minerály v nabídce našeho eshopu, přírodní přípravky na zlepšení zdravotního stavu.

Velkoochod s cukrovinkami a trvanlivým pečivem, výrobky racionální výživy Pro výrobce •logistické služby včetně přepravy ze zahraničí •celoplošná distribuce •merchandising •průzkum trhu •příprava a realizace promocí a ochutnávek •příprava a realizace reklamních aktivit(tisk, rozhlas, TV) •prezentace výrobků u odběratelů i na odborných ...

Dovoz a distributce: - potravinářské zboží. Zastoupení značek pro ČR: - PFANNER pro-džusy, šťávy, nektary, ledové čaje - HORRLEIN - křeny, česneky, kořenící přípravky - SZOBI - džusy, štávy, nápoje - WINSENIA a WILDE - oříškové a kakaové pomazánky - CARAPELLI - olivový olej - ASSUGRIN - nízkokalorická sladidla - MILFORD - ...

Vývoj, výroba i prodej: - doplňky stravy a zdravotnické prostředky Acai Berry