Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Dovozce a prodejce kosmetických přístrojů a krému za skvělé ceny. Produkty: - laserové přístroje - žehličky na pleť - přístroje na hubnutí - detoxikace - výživové doplňky - krémy proti vráskám.

Prodej: - potravinové doplňky pro zdraví a prevenci, napomahají k léčbe nemocí a biokosmetiky.

Prodej přírodních produktů pro zdraví: - zdravá výživa - vitamíny - minerály.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní výživa - fitness zařízení - oblečení a odborná literatura Provoz fitcentra.

Výroba a prodej doplňků stravy přírodního charakteru

Společnost Bioprodejny s.r.o. vznikla v roce 2009. Provozujeme dvě prodejny biopotravin v Praze, Bio Smíchov a Bio Dejvice. Obě tyto prodejny patřily v minulosti do sítě prodejen Albio. Na tuto tradici se snažíme navázat velmi širokým sortimentem biopotravin včetně čerstvého ovoce, zeleniny, pečiva, mléčných výrobků a masa.

Poradna o zdraví k posílení imunity a k řešení zdravotních potíží a problémů přírodní cestou - možnost konzultace a nákupu přírodních bioaktivních vitamínů a minerálů, tzv. přírodních antibiotik na záněty a infekce, přírodní kosmetiky a dalších biologicky aktivních doplňků výživy, které mají mezinárodní certifikát kvality ISO 9000 – 9002, FDA ...

Generální distributor herbálního přípravku AntiEthanol 07

Prodej: - sportovní výživa. Distribuce italské sportovní a doplňkové výživy do velkoobchodních i maloobchodních prodejen.

Specializovaný maloobchod a distribuce potravinových doplňků Vitilem+ a Caporte pro léčbu vitiligo a psoriázy.

Zabýváme se prodejem zdravé výživy, potravinových doplňků a přírodní kosmetiky

V programu NástrojeZdraví® společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

Mise společnosti Vetrisol – vnášet Vitalitu do života – je výrazem snahy porozumět životu spotřebitelů v jedenadvacátem století a jejich potřebám pomoci tak, aby zákaznící lépe vypadali, lépe se cítili a měli více ze života. Společnost Vetrisol byla založena v roce 2006. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a veterinárních ...

Nabídka programů pro prevenci civilizačních onemocnění, sestavení tréninkových plánů a jídelníčků. Health Institute pracuje zcela individuálně a nabízí na míru připravené programy, které mohou využít klienti s velmi osobitými (např. časovými) požadavky.

Přímý dovozce vysoce kvalitních čajů a přírodních léčiv. V naší nabídce najdete sypaný čaj zelený, černý, bílý, polozelený (oolong), jasmínový, medikamenty (kustovnice, mladý ječmen), čajové nádobí a soupravy, umělecké a buddhistické předměty.

Poradenství v oblasti výživy a suplementace. Návrh jídelníčku a doplňků stravy.

Výroba vitamínových a minerálních přípravků.

Prodej - potravinové doplňky Masáže reflexní, breussova metoda, rekondiční a reflexní - REIKI Harmonizace čaker - irisdiagnostika - biofotony Poskytování - poradenství (revoluční hubnutí)

Prodej - potravinové doplňky Výroba - potravinové doplňky

Prodej - zdravá výživa Distribuce - léčiva

Internetový obchod - kosmetika Internetový obchod - potravinové doplňky pro ženy, muže, seniory, orgasmus Internetový obchod - potravinové doplňky (pro ženy, muže, seniory, ...) - kosmetika