Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Velkoobchod, prodej, e-shop - čaj porcovaný, sypaný - ovocný, zelený, černý - káva zrnková, mletá, kapsle.

FAKAR s.r.o. provozuje internetový obchod s doplňky stravy Kobao. K prodeji mají od bylinných čajů, přes probiotika, přes bylinné masti, vitamíny, zubní pasty až po přírodní kosmetiku.

Dokonalakava.cz s.r.o. je firma, která prodává Cafe d´Elvert, což je brněnská značka kávy. Filozofie této kávy spočívá v tom, že ji nemusíte vozit z Itálie, když tu samou můžete mít čerstvě upraženou z Brna. Každá káva je upražena v malém množství na objednávku tak, aby neležela měsíce na skladě. Jde nám o maximální čerstvost, proto každý sáček má ...

Schůzka 7.13, s.r.o. -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

PIZZA MENU s.r.o. je eshop s Italskými výrobky, na svém eshopu prodávají různé potraviny od koření, přes mouky, zmrzliny, rajčata, kávy apod.

Kavárna s vinným barem. E-shop, prodej: - zrnková káva na espresso, na filtr - vína - přírodní limonády - dorty na zakázku. Pražírna.

Rello s.r.o. se zaměřuje na pražení a prodej kávy, kterou rozváží po Brně na kole.

Prodejna zdravé výživy v centru Mikulova. Příprava kávy do kelímku s sebou.

Maloobchod, prodej: -racionální výživa, zdravá výživa -potraviny pro vegetariány -sportovní výživa -výrobky pro diabetiky -produkty pro bezlepkovou dietu -BIO výrobky -vitamíny -sušené ovoce -minerální vody -bylinkové čaje -výrobky z kozího a sojového mléka. Restaurace: -tel.: 515224465 -vegetariánská a dietní jídla. ...

Bezobalové potraviny. Čaje. Farmářské produkty. Zdravé sladkosti. Koření. Svíčky. Olejíčky.

Hustopečská mandlárna. Produkty z mandlí. Výroba a prodej mandlovice, unikátní regionální potravina. Hustopečská mandlová káva a likéry Mandloňový sad pro výrobu mandlových likérů. Slavnost mandloní a vína 28.3.2015 Hustopeče u Brna. Vydejte se mandloňovou stezkou až na rozhlednu mezi sady. Na jaře jsou sady rozkvetlé a voní do širokého ...

Prodej, e-shop: - přírodní produkty ÁJURVÉDA - potraviny a koření - čaje a kávy - doplňky stravy - kosmetika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shpo, kavárna: - káva - porcelán na kávu.

Velkoobchod, prodej, pronájem, e-shop kávové automaty, systémy. Prodej kávovarů, kávovary. Automat na kávu, presso, capucino, Vending-prodej zboží prostřednictvím prodejních automatů. Vhodné do malých gastronomických zařízení, kanceláří a domácností. Prodej-káva, ledová káva, capucino-různé příchutě. Dodavatel, výběrová káva -vlastní ...

Prodejna bezobalových potravin - nakupujete na váhu do vlastních pytlíků, sklenic, nádob či sáčků. Obchod s organickými potravinami.

Bezobalový obchod s kavárnou v zero waste stylu. Prodej: - lokální produkty - výběrové kávy - koření - mouka, těstoviny.

Decor -čaje -káva -oříšky a ovoce -přírodní dárk -svíčky -glycerínové mýdla -koupelové soli -keramika -vonné tyčinky atd. -potřeby pro aranžéry -exkluzivní dárkové balení -http://www.georgius.cz Art -floristické dekorace interiérů, a exteriérů, interiéry a exteriéry -floristika, floristická výzdoba na společenské akce ...

velkoobchodní a maloobchodní prodejce pražené kávy. Možnost zakoupení degustačních kávových balíčků a příslušenství pro přípravu kávy, jako jsou filtry a mlýnky

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

Prodej, pronájem, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na venkovní provoz - potravinové automaty - výdejníky vody - suroviny pro nápojové automaty, káva Lavazza, kelímky, míchátko, potravy, čaje.

V e-shopu společnosti Verra Science s.r.o. můžete nakoupit čaje pro těhotné ženy, vitamínové komplexy (doplňky stravy) pro podporu plodnosti a těhotenství. Také můžete využít možnost webináře a jiné zajímavé akce.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.

Poradenství v oblasti gastronomie kávy. Nabízíme široký sortiment výrobků - káva, čaj, čokoláda pro espresso bar, kavárnu, cukrárnu, restaurant, hotel či sídlo firmy. Připravíme nabídku přímo na míru, včetně technologie zdarma, školení přípravě lahodného cappucina a exelentního espressa značky Carraro, Damiano a další.