Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Výroba, e-shop: - bylinná kosmetika - doplňky stravy - bylinné čaje

Velkoobchod, eshop. Čajovna u Velblouda - maloobchod: Orientální obchod. -tabáku do vodní dýmky -vodní dýmky -čaj, káva, prince molasses -čajovna, čajovna u velblouda -šperky -egyptský papyrus -orientální parfémy -orientální potraviny.

Výhradní distributor italské kávy Manuel v ČR: -poradenství v oblasti kávy a kaváren -vybavení kavárny na míru s možností získání kávovaru zdarma -pravidelný servis a poradenství -kompletní propagační materiál (porcelán, sklo) -zaškolení personálu kavárny. Prodej, velkoobchod, distribuce: -kávovary -káva - zrnková, káva v kapslích, káva ...

Prodej: -čaj - sypaný, sáčkový -kává -kávové výrobky.

Jsme jedna z nejdéle fungujících pražíren v ČR. Za víc jak 25 let pražení kávy, nám prošly rukama a také pražičkou, stovky kvalitních druhů káv. Dokonalým pražícím postupem Vám zprostředkujeme maximální kávový zážitek.

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -pivo.

Specializovaný obchod čajem Dilmah, dárky, čajový porcelán a potřeby, dárkové kazety .

Maloobchod, prodej: - dárkové koše - dárkové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Velkoobchod - přírodní kosmetika ručně vyráběná - porcelán dárkové balení - sypané čaje - plantážní káva - dárkové zboží - porcelán (dárkové balení) - sypané čaje.

E-shop: - pražená káva - mlýnky na kávu - koření - kávovary Pražírna.

Nákup, prodej, e-shop: - potraviny - cukrovinky - zboží se zkrácenou dobou expirace - zboží z doprodeje nadbytečných skladových zásob

Prodej, e-shop, internetový obchod: - kvalitní čaje, čajovna. Thajské masáže celého těla, thajské foot masáže, masáže terapeutické, čínské a shiatsu.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Jsme malá rodinná firma, která vznikla začátkem roku 2016 s cílem zprostředkovat milovníkům kávy i těm, kteří s kávou právě začínají, zajímavou nabídku káv z celého světa. Naším cílem je vytvořit dlouhodobý vztah mezi námi a zákazníky. Chtěli bychom se s Vámi podělit o co nejvíce informací o nás, o pražírně i o cestě, jak jsme na ni vlastně ...

-Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, distribuce, prodej - káva FAIR TRADE

Penerini coffee - čerstvá káva, kvalitní čaje, čokolády, automatické a profesionální kávovary, mlýnky, dózy na kávu, šálky a další příslušenství.

Internetový prodej, e-shop, prodej: - pražírna, kvalitní zrnková káva.

Prodej, e-shop, eshop: - čaj sypaný černý, zelený, žlutý, bílý, ovocný, bylinný... - káva, desítky druhů - sušené plody a oříšky - květinové dekorace - kávová, čajová keramika, doplňky, dózy.

Kafeservis.cz Maloobchod a velkoobchod s Italskou kávou. Výběr z více jak 21 druhů kávy. Na našem eshopu najdete kompletní přehled kávy značek La Borsa, Paraná caffé, SpecialCoffee, Lavazza, Pellini a mnohé další. Příslušenství pro kávovary DeLonghi a Jura. Pronájem kávovarů od 3 Kg za měsíc.

Certifikovaný dovozce kávy: -prestižní, italská káva Hausbrandt, italské espresso. Certifikovaný prodej, odborné zaškolení v rámci celé ČR. Kompletní servis, technologie, prodej, pronájem: -kávovary -mlýnky na kávu. -zrnkové kávy -mleté kávy -instantní kávy -jednodruhové kávy z celého světa -čokolády -cukr bílý, třtinový -umělé ...

Internetový prodej se zdravou výživou a doplňky stravy: -čaje, káva, bylinky -goji -čokoláda, kakao -koření -relaxační, masážní oleje -tuky, oleje -detoxikace organizmu -přírodní kosmetika -oříšky, sušené plody.

Maloobchod s potravinami a smíšeným zbožím Restaurace