Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Zpracování a velkoobchod s bioprodukty - produkty z ekologického kontrolovaného zemědělství se specializací na bio čaje, bio koření, bio kávu a bio cukrovinky. Produkce, zpracování produktů z kontrolovaného ekologického BIO zemědělství. Zastoupení rakouské společnosti Sonnentor.

Velkoobchod: -chemické výrobky -sůl -komponenty pro krmiva Zpracování: -olejnaté látky - OLEO CHEMIE.

Ladislav Venc provozuje obchod s potravinami a smíšeným zbožím.

Kouč průvodce na cestě za úspěšným a šťastným životem. Pomohu Vám žít život, který chcete žít

Společnost ATADAN s.r.o.provozuje eshop s balkánskými dobrotami s kosmetikou.

Firma Botanico se zabývá ruční výrobou přírodních produktů. vyrábíme bylinnou kosmetiku a sirupu, dezinfekční a čistící prostředky. Připravujeme čajové a kořenící směsi. Balíme dárková balení s našimi produkty. Provozujeme také lahůdkářství a kavárnu.

Matějů s.r.o. se zaměřuje na prodej řeznických a gastronomických potřeb, koření, ocílek a úklidových prostředků.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Kamenná prodejna, e-shop: - zdravá výživa - čaje - léčivá kosmetika.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 poboček v různých městech po celé ČR, kde si můžete objednat kvalitní mexické jídlo. Provozují i eshop, kde nabízí různé mexické potraviny: - mouky - tortilly - konzervy s mexickým jídlem - pasty a omáčky

Maloobchod, prodej, e-shop: - dárkové zboží - regionální speciality - přírodní oleje - sirupy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -potraviny: -hotová jídla -paštiky -masové konzervy -sterilovaná zelenina -kečupy -kompoty -sirupy -džemy -dětská výživa -DIA výrobky -pikantní a ostré výrobky -drůbeží výrobky -výrobky s rajčaty -zdravá výživa -bezlepková dieta -gastro výrobky.

- Levnedarecky.cz upomínkové předměty s potiskem, soutěžní trofeje a medaile, dárkové kazety, dárkové zboží prodej, sportovní poháry. Maloobchod a velkoobchod. - Profikoreni.cz kořenící směsi, vývary a bujóny, dochucovací omáčky, marinády a pasty, tekutá koření, drcené bylinky. Maloobchod a velkoobchod.

WORLD of CHILLI, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin s chilli jako jsou například pasty, zeleniny, omáčky a mnoho dalšího.

Potraviny pro zdraví, farmářské, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, koření, doplňky výživy, ekodrogerie, kurzy vaření. Zajišťujeme zdravý pitný režim pro domácnosti i firmy, prodej, pronájem a servis výdejníků vody. Poradenství osobního rozvoje a výživové poradenství .

Výroba, distribuce: -potraviny rostlinného původu: -jablečné octy -hořčice, -čerstvé syrové šťávy -ovocné džemy -zeleninové pomazánky -nakládané produkty - okurky, sýry, utopenci, výrobky z hlívy ústřicné.

Prodej: -polévky -omáčky -koření.

kořenící směsi ochucené soli jednodruhové koření

Roman Dolák na svém e-shopu prodává: - bylinné čaje, sirupy, kosmetické přípravky - doplňky zdraví, koření - šperky