Lahůdky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě, párty nebo slavnostní akci. Nechejte si proto připravit obložené bagety, aspiky, chlebíčky, obložené mísy, zákusky, pochutiny, jednohubky anebo smažené chuťovky, to vše čerstvé a připravené odborníky.

Prodej - mražené mořské ryby Výroba - rybí lahůdky Dovoz - mražené mořské ryby

Catering, rauty, firemní akce, svatby, výroba lahůdek.

Výroba: - lahůdy, lahůdkářství - obložené chlebíčky a chleby, plněné celozrnné pečivo s libovolnou kombinací uzenin, sýrů a zeleniny, plněné bagety s libovolnou kombinací uzenin, sýrů a zeleniny, saláty majonézové i zeleninové, pomazánky.

Prodej - kompletní sortiment kroměřížské mlékárny Kromilk a.s. (čerstvé sýry, polotvrdé sýry, tavené sýry, vážený tvaroh a tvarohové speciality) - přímo od výrobce, nejnižší ceny - tvarůžky a tvarůžkové speciality firmy A.W. spol. s r.o. Loštice - sýry z kravského i ovčího mléka české a slovenské výroby - další mléčné produkty vynikající ...

Výroba - obložené chlebíčky - lahůdky - jednohubky - obložené mísy - maso - sýrové a ovocné bagety - vhodné pro prodejny lahůdek, čajovny, cukrárny, restaurace, společenské firemní i soukromé akce Cateringová činnost

Prodej - masné výrobky Prodej - potraviny Výroba - lahůdky

Provoz pizzerie, výroba studené kuchyně, obložené mísy, rolády. Pořádání rautů. - rozvoz UH a okolí

Výroba - chlebíčky - saláty - aspiky - obložené mísy

Zrealizujeme pro Vás originální biocatering, kde nabízíme netradiční dobrůtky ale i tradiční výrobky, avšak v biokvalitě. Vyrábíme bio cukrářské výrobky a bio lahůdky, kterými zásobujeme obchody s biopotravinami, zdravou výživou ale i významné hotely.

Výroba: - saláty - obložené chlebíčky - bagety - aspikové výrobky - obložené mísy.

Cukrárna, cateringové služby Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky

Vinotéka - česká, moravská, maďarská, francouzská i nealkoholická vína - káva - občerstvení sýry, klobásy E - shop - vína - destiláty Dovoz - francouzská vína (burgundská)

Cukrářství: -dětské dorty -svatební dorty -narozeninové dorty -studená kuchyně -slané, masové, uzeninové a aspikové dorty -chlebíčky a chuťovky -obložené mísy (sýrové, masové, míchané) -cukroví, zákusky, rolády, řezy -možnost online objednávky.

Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky Pořádání - sportovní akce Pořádání - firemní školení a semináře Cateringové službypořádání - firemní večírky - koncerty

Prodej exluzivních španělských delikates. Luxusní dárkové koše, červené vína, bílá vína, sušené šunky jamon, paleta.

Výroba a prodej lahůdek: - obložené chlebíčky, bagety, aspiky, studené mísy - saláty, pomazánky - játrová zavářka - české speciality (jitrnice, jelita).

Prodej a výroba - lahůdky chlebíčky, obložené mísy, saláty

Výroba: - lahůdky obložená vejce, aspiky, saláty, chlebíčky.

Výrobky: -studená kuchyně -saláty -pomazánky -chlebíčky -obložené mísy a další. Pro slavnostní příležitosti: -rauty -rodinné oslavy -párty a večírky -obložené mísy z vybraných surovin. Podle přání je možné doplnit o další suroviny dle vlastního výběru zákazníka. Jednohubky vyrábíme: ...

Výroba, prodej: - lahůdky, polotovary - cukrářské a jemné pečivo - pečivo, chléb.

Výrobna lahůdek: - saláty - rybí speciality - rybí saláty - sýry - pomazánky - ostatní výrobky - smažené brambůrky.

Mrazírny. Velkoobchod, velkosklad: -chlazené výrobky -rybí lahůdky -zeleninové lahůdky -tradiční lahůdky Mražené výrobky: -rybí filé zmrazené, ryby -panýrované výrobky -mořské speciality -zmrazené zeleninové polotovary -rybí porce s omáčkou k zapečení -zelenina.