Lahůdky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě, párty nebo slavnostní akci. Nechejte si proto připravit obložené bagety, aspiky, chlebíčky, obložené mísy, zákusky, pochutiny, jednohubky anebo smažené chuťovky, to vše čerstvé a připravené odborníky.

Rozvoz potravin do domu v Praze a okolí. Nákup podle receptu - vyberete si co chcete uvařit a rozbalí se Vám nabídka co vše k tomu potřebujete. Zaškrtnete si jen to co Vám doma chybí. Cenově výhodná menu pro celou rodinu. Doručení druhý den po objednání. Prodej lahůdek celá ČR: - olivové oleje - francouzské delikatesy - italská ...

Výroba a prodej lahůdek: -obložené mísy -chlebíčky -saláty -chuťovky -vyřezávaná zelenina i ovoce (předevšém melouny) -drobné cukroví ( svatební koláčky) -speciality (rybí mísy, mísy z mořských plodů, bezmasé lahůdky, ....) podle přání zákazníka.

Řeznictví, uzenářství. Výroba: -masové dorty. -obložené mísy. Cateringové služby.

Pekařství, výroba: - pečivo - sladké pečivo - zákusky

Maloobchod, prodej: - lahůdek, potravin a smíšeného zboží

Kurýrní služby Osobní autodoprava Výroba - slané dorty

Cukrárna s kapacitou 25 míst, venkovní zahrádka pro 20 osob. Výroba: -studená kuchyně -obložené mísy, chlebíčky, studená kuchyně pro menší akce- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákusků a dortů, koláčky, na objednávku.

Výroba, prodej: - lahůdky, lahůdkářské výrobky - studená kuchyně - saláty, pomazánky - aspikové výrobky - chlebíčky - obložené mísy.

Družstvo provozuje v současné době 80 prodejen, z toho 76 potravinářských a smíšených (17x COOP TUTI, 2x COOP TIP)a 4 průmyslové na území Plzně a jižním plzeňsku. Největší z nich je supermarket v OD-DC (Centrum) Doubravka. V tomto objektu je také umístěna cukrářská výrobna. Družstvo má k 1.1.2015 2 559 členů (vlastníků ...

Výroba, prodej: - obložené bagety, chlebíčky, mísy a zeleninové saláty.

Výroba, distribuce, prodej: -čerstvé lahůdkové zboží, lahůdky -cukrářské výrobky, cukroví. Cateringové služby. -pořádání a zásobování - hostiny, oslavy a společenské akce. Možnost objednávky a rozvozu.

Výroba a zpracování dekorovaného skla a skleněných polotovarů. Rychlé občerstvení, hostinská činnost.

Italské lahůdkářství s širokým výběrem uzenin, sýrů a pochutin ve skle: - olivový olej - víno - pesto - lanýžové máslo.

Provoz zdravého rychlého občerstvení. Prodej čerstvých: - baget - salátů - freshů - smoothies.

Prodej, dovoz, doručíme do 48 hodin až k vám: - delikátní sýry - vybrat si můžete koš, bedýnku, papírovou krabici nebo jen celofán - slané doplňky, olivy, těstoviny, sušená rajčata, trvanlivé uzeniny, francouzské paštiky, omáčky aj. pochutiny.

Naše společnost STEINEX a.s. je dodavatelem těch nejkvalitnějších potravinářských výrobků. Naším cílem je udržet trvalý rozvoj dobrého jména Steinhauser a všech značek a výrobků s ním spojených. Přinášíme část světové stravovací kultury až do Vašeho domova. Olivový olej, olivy a další vybrané produkty středomořské stravy. Olivový olej ...

1/ Dodávky gastronomických zařízení, nerez nábytku a vybavení včetně projektu, montáže, zaškolení a servisu. 2/ Provozování restaurací 3/ Výrobna studené kuchyně

Bufet. Rychlé občerstvení. Maloobchod, prodej: - saláty - chlebíčky - zákusky.

Vedení - účetnictví Prodej - lahůdky - potraviny - tabák - noviny Sběrna SAZKA včetně kurzových sázek Prodej - dárkové předměty.

Maloobchod, prodej: -maso vepřové, hovězí -droby vepřové, hovězí -uzenářské výrobky, klobásy, salámy -vážené sýry -saláty, lahůdky -rybí výrobky -pečivo.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -cukrářské, pekařské výrobky -lahůdky.

Chráněná pracovní dílna. Výroba: - teplá a studená kuchyně: - lahůdky, chlebíčky, saláty, aspiky, pomazánky, obložené mísy. Cateringové služby: - zajištění občerstvení na rauty, bankety, recepce, gala večeře, pikniky.