Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Ve vinotéce můžete ochutnat až z 10 druhů stáčeného vína a široké nabídky lahvových vín od lokálních vinařů. Prodej lahodných čokolád, bonboniér a další pochutiny, jako jsou masové směsi Rillettes, paštiky a další pochutiny domácí poctivé výroby.

Zemědělské družstvo Kokory se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. V živočišné výrobě soustřeďuje na výrobu mléka a chov hovězího dobytka. V rostlinné výrobě jsou hlavní plodiny pšenice ozimá, ječmen jarní, řepka olejka, mák, kukuřice a chmel. Chov skotu je zaměřen na kombinovanou užitkovost - produkci mléka a masa. Na farmě Kokory ...

Firma Wild food s.r.o. na eshopu nabízí jerky ze zvěřiny ( srnčí, dančí, kančí, jelení), produkty z bažantího či mufloního masa. Dále uzeniny, jako jsou klobásy, salámy, párky.

Prodej - smíšené zboží

Vlastní výrobou a prodejem kvalitního vepřového, hovězího a drůbeží masa a masných specialit na gril výhradně od českých dodavatelů se zabývá řeznictví Marcel Durec v Opavě na Olomoucké ulici. Zakoupit u nás můžete hotové uzeniny, maso výborné kvality, grilovaná kuřata, kolena a další speciality. Naleznete u nás vždy čerstvé a perfektně ...

Řeznictví s tradicí, vyberete si u nás: - kuřecí i krůtí maso - vepřové i hovězí maso - vyrábíme uzeninu kuřecí šunky, drůbeží i vepřové tlačenky, jitrnice, klobásy, párky a jiné pochutiny. Pečeme krůty kolena, vepřové kýty, rolády a sekané na objednávku.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz: -maso, masné výrobky -uzeniny (vlastní výroba) -drůbež -ryby. Provozní doba: -po 7.30-12 -út-pá 7.30-12, 13.30-16.30 -so 7.30-10. ------------------------------- Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny (vlastní výroba) -drůbež -ryby. Prodejny: -Třebíč, ...

Firma Rybárna Matau s.r.o. je rodinný podnik nabízející čerstvé ryby a mořské plody.

KUDOVI s.r.o. se zaměřují na výrobu a prodej masných výrobků.

Jatka: - porážka zvířat - bourání masa - výroba vlastních uzenin

Maloobchod: - potraviny - ovoce zelenina - nealkoholické nápoje - alkohol, pivo, víno - káva - denní tisk, časopisy - cukrovinky.

Výroba, dodávky: - bramborová mouka - mléko - vepřové a hovězí maso. Autodoprava s využitím jeřábu AD 14 a automixu Tatra.

Ruční výroba sušeného masa bez přidaných chemických látek. Prodej sušeného vepřového a hovězího masa, sušeného masa pro domácí mazlíčky. Možnost nákupu dárkových poukazů nebo dárkových balíčků. Online objednávka sušeného masa. Sušené maso ze zvěřiny.

Výroba, prodej: - uzeniny - klobásy - párky - šunky - uzená masa Provozovna: Osvobození 8 Bučovice

Velkoobchod: - kuřecí maso - krutí maso - masné výrobky Výroba, zpracování: - kuřecí maso - krutí maso - masné výrobky Prodejna: - Uherský Brod, Masarykovo nám. 162 -tel.: 727852842.

Bylinky u Karin zajišťují prodej: - kosmetika SALUS - keramika - zdravá výživa - sojové a vegetariánské lahůdky - potravinové doplňky - sypané a bylinné čaje - bylinné směsi - sušené ovoce - medovina - plantážní káva - tabák do vodních dýmek - vonné tyčinky - mandaly - esoterika

Řeznictví a uzenářství

Řeznictví a uzenářství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost

Maso H+S, s.r.o. se zaměřuje na prodej a zpracování masa.

Výrobně obchodní družstvo: -výroba, zpracování a konzervování masa a masných výrobků -zajišťování produktů rostlinné a živočišné výroby.