JATKA Borotice, s.r.o.

Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Specializace na úpravu masa Halal.Dodávky na velvyslanectví, pro hotely, restaurace, školy i pro firemní slavnosti.

Výroba a velkoobchod rybích specialit. Specialitami naší výrobny jsou rybí očka, uzené a nakládané šproty, baltíky, matesy, mušle, sledě, račí ocásky, krevety.

Velkoobchod - rybí výrobky - ryby - mořské plody - kaviár - olivové oleje.

Velkoobchod - masné výrobky Dovoz - masné výrobky

Firma se zabývá exportem a importem drůbežího masa a jeho velkoprodejem na českém trhu..

Řeznictví prodej - maso - uzeniny

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - delikatesy - sýry - uzeniny - čokoláda - oleje - těstoviny - koření Dárkové balíčky Catering

Rozvoz masa a masných výrobků pro: - restaurace - jídelny - hotely - školy.

Internetový obchod s nejkvalitnějšími potraviny (ovoce, zelenina, ryby, maso vepřové, hovězí i drůbeží, sýry, nápoje, koření, cukry, kakao, čokolády, sushi, med, čaj a káva. Naše produkty nejen milovníci špičkové gastronomie..

Činnost: - distribuce surovin a přídatných látek pro potravinářský průmysl, krmivářský průmysl, farmaceutický průmysl, některé technické aplikace. - dovoz uruguayského steakového hovězího masa a jihoamerického vína

Velkoobchod: - mražené zboží. Export: - sladkovodní ryby. Import: - mořské ryby - plody moře.

Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

Kurum s.r.o. španělské potraviny - delikatesy - vína nově otevřený kamenný obchod v centru města na Vinohradech rádi Vás přivítáme První specializovaný obchod se španělskými pozravinami v Praze.

Velkoobchod mražených a chlazených mořských ryb v ČR. Sladkovodní ryby - mražené: - pstruh duhový - kapr půlka - sumec kuchaný - štika kuchaná - candát kuchaný - candát filety - úhoř kuchaný s hlavou.

Dovolte, abychom Vám představili Samson Kosher Food Corporation Ltd., největšího středoevropského výrobce, exportéra a importéra kosher potravin a jeho projekt KING SOLOMON´S KOSHER FOOD ONLINE E-SHOP.

Výroba, prodej masné výrobky, maso, polotovary, speciality na objednávku. Sortiment: -masné výrobky: -salámové, šunkové, drobné masné, drubeží, vařená a pečená masa, uzená masa a slaniny. -maso: -hovězí, vepřové, chlazená drůbež, droby, kraličí. -polotovary z drubežího masa: -kuřecí: -apple fruit, barbecue, ...

Ryby a mořské plody.Velkoobchod, maloobchod zásobování restaurací. Losos, treska, hejk, pangasius, tuňák, tygří krevety, party krevety, koktejlové krevety, chobotnice, sépie, kalamáry, kraby, humry, kaviár atd.

Řeznictví, prodej: - maso Jídelna u Zvonu Brožíkova 281/6, Praha 5 Rozvoz teplých jídel, obědů. tel.: 602 495 005

Dodavatel potravin Refi-CZ poskytuje kompletní zásobování surovinami pro výrobny lahůdek, pekařství nebo gastronomické provozovny. Dodáváme: - čerstvé i mražené maso - pečivo - mléčné výrobky - bezlepkové potraviny - uzeniny - ovoce - zeleninu - nápoje a čaje.