JATKA Borotice, s.r.o.

Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Tisková zpráva www.LaHody.cz První e-shop zaměřený na kvalitní potraviny, delikatesy a pečivo na jednom místě je spuštěn! 26.5.2011, Praha - Společnost LaHody.cz zahájila internetový prodej a rozvoz kvalitních potravin i delikates. Na webových stránkách LaHody.cz si lze objednat uzeniny, marmelády a chutney, koření, alkoholické i nealkoholické ...

Naše firma dodává na český trh kvalitní mořské produkty od osvědčených dodavatelů. Všechny produkty, které dodáváme jsou přírodní, zdravé a ekologicky čisté.

Velkoobchod pro gastronomii v Praze: - samoobslužný prodej - rozvážková služba - bonusový program pro zákazníky - partnerské karty. Sortiment zboží: - potraviny - nápoje - suroviny pro přípravu jídel - káva - cigarety - drogerie - papírenské - plastikové zboží - sklo pro gastronomii - velkoobchodní vinotéka.

Přední distributor prvotřídních potravinářských výrobků do luxusních restaurací

Internetový obchod s italskými potravinami a víny. Speciality dodáme na Váš stůl do druhého dne.

Nabídka sušeného masa Jerky. Masový snack. Zdravá výživa. Sortiment: hovězí, vepřové, krůtí, kuřecí maso. Ideální výrobky pro turistiku, sport, fitness, wellness, rybolov. Rychlá svačina, občerstvení. Vydatné na proteiny, nemastné. Tuk v minimální míře.

Dovážíme a prodáváme: - uzené rybí speciality - delikátní rybí saláty - dary moře a sladkých vod - víno Vyrábíme - obložené chlebíčky a bagety - čerstvé zeleninové saláty s rybou - obložené mísy z různých rybích specialit a delikates Uzené rybí speciality: - dárková balení - bio losos - losos - studený kouř - losos - teplý ...

E - shop - bílá a červená vína - saké E - shop - bílá a červená vína - saké

Prodej - wellness bioprodukty Prodej - lahvové pivo Poskytování - krátkodobé ubytování (kapacita 4 místa, možnost ubytovat zvíře) Wellness služby Masáže (klasické, havajské, lávovými kameny, reflexní, indické antistresové) - Breussova masáž - Dornova metoda

Prodej - volně vážené bonbony Prodej - volně vážené bonbony

Prodej - vína Gastronomické služby

Prodej, e - shop - 47 smetanových a ovocných příchutí zmrzliny s kusovým ovocem Prodej - 47 smetanových a ovocných příchutí zmrzliny s kusovým ovocem E-shop - 47 smetanových a ovocných příchutí zmrzliny s kusovým ovocem (pro Prahu a okolí)

Vinotéka - sudová a lahvová vína - pálenky - whiskey - rumy

Kantýna Ubytovna - krátkodobé, dlouhodobé ubytování pro firmy i soukromé osoby - dvou a třílůžkové pokoje - na každém pokoji skříň a lednice Jídelna

Distribuce - instatní káva - olivy - olivový olej - slunečnicový olej