JATKA Borotice, s.r.o.

Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -maso, uzeniny -balící činnost. Výroba, velkoobchod, rozvoz: -maso, uzeniny -tepelně opracované masné výrobky. Doprava do 3, 5t.

TKS Kunovice Gastro. Závodní kuchyně. Rozvoz jídel - čerstvě uvařená jídla expedujeme v termoportech. Vyrábíme více, než 300 druhů jídel. Oslavy a rauty. Občerstvení na společenské a pracovní večírky, svatby, křtiny, promoce, rauty pro firmy a domácnosti.

Zemědělská společnost AGRO BŘEZOVÁ, s.r.o. se věnuje podnikání v oblasti rostlinné a živočišné výroby. V rámci živočišné výroby se naše ekofarma zaměřuje především na pastevní chov plemenného skotu (plemeno masný simentál a piemont) a vepříků. Zabýváme se prodejem masa ze dvora. Tím ovšem výčet našich služeb nekončí. Další činností, kterou ...

Závod masné výroby VOMA, s.r.o. Uherský Brod. Maloobchod, prodej, rozvoz - 572630810: -čerstvé a mražené maso -masné polotovary a uzeniny.

Řeznictví - uzenářství. Prodej masných výrobků.

Prodejna s farmářskými potravinami. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Regionální farmářské potraviny. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -papírnictví -spotřební elektronika -maso, uzeniny, masna -pečivo.

Prodej - maso, masné výrobky - uzeniny.

Kozí farma - chov koz. Výroba: - kozí sýry - kozí klobásky (nepravidelně) - kozí zmrzlina - ostatní výrobky z kozího mléka Prodej: - vlastní kozí kolostrum.

Ve Vašich prostorách s našimi zaměstnanci jsme schopni Vám poskytnout: -rozbourání vepřových půlek na části s úpravou pro výsek -vykosťování částí z vepřové půlky – kýta, plec, pečeně, bok, krkovice (dle požadavků zákazníka) -rozbourání hovězích 1 na části s úpravou na výsek -vykosťování hovězích částí – kýta, plec, žebro, krk, roštěnec ...

V našem krámku Dary kraje ve Zlíně Vám nabízíme ty nejlepší a nejchutnější regionální farmářské potraviny. Naleznete u nás až 17 druhů pečiva, více než 80 druhů uzenin, mléčné výrobky i domácí vína a piva. Bezkontaktní doručení, rozvoz potravin v regionu Zlín. Prodej, obchod Dary kraje: -farmářské potraviny -sýry -uzeniny, bio maso ...

Prodejna: - maso - uzeniny, masné, uzenářské výrobky, salámy - masné speciality - masné polotovary

Řeznictví: Maso: - vepřové, hovězí maso, droby, kosti - marinovaná masa. Uzeniny: - párky, klobásy, šunky - měkké, polosuché, trvanlivé salámy - grilovací speciality, zabijačové výrobky - uzená masa s kostí - bezlepkové výrobky

Farma, chov: - masný skot Prodej: - maso

Řeznictví. Prodej: - maso - veprové, drůbeží - klobásy z vlastní udírny - uzená žebra, tlačenku - uzeniny, škvarky, játra - mražené ryby - různé marinády a potřeby k vaření. Parkování máte přímo u prodejny.

Obchodní činnost, export, import: -potraviny -konzervované potraviny -masové konzervy -rybí konzervy -konzervy zeleninové -kompoty. - stolní oleje - rýže - olivy

Prodej: - víno, vína - káva - destiláty - řemeslná piva - sýry, těstoviny, uzeniny, olivové oleje a omáčky.

Držitel Certifikátu jakosti: -ČSN, EN, ISO* 9001:2001 Služby: -zásobování úplným sortimentem potravin a potravinářských výrobků pro AČR, firmy -zásobování potravinami provozů veřejného stravování: -školní jídelny -jídelen institucí. Prodej, dodávky: -potravinářské výrobky -maso, masné výrobky -vakuově balené -balené v ...

Řeznictví, uzenářství: Zásobování pro gastro provozy. Velkoobchod: - maso, masné výrobky - šunkové, grilovací koleno.

Vlastní výroba, velkoobchod, prodej: -mražená kuřata -mražená porcovaná drůbež -mražené polotovary -kuřecí droby -chlazená kuřata -mražené slepice -kuřecí šunky a uzeniny -drůbeží paštiky -separované maso. Porážka, velkoobchod, prodej: -drůbež.

Řeznictví, uzenářství. Porážky dobytka. Výroba: -maso, uzeniny. Prodej - vepřové a hovězí maso: -68712, Bílovice 65. Specialista na hovězí maso: -dodávka pro hotely, restaurace...