JATKA Borotice, s.r.o.

Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Výroba, prodej, maloobchod: -maso a uzeniny -lahůdky -uzeniny -rybí výrobky - uzené, v marinádě, v oleji, saláty. MALOOBCHODNÍ PRODEJNY: -Holešov, Dr.E.Beneše 33; tel.:573397093 -Holešov, Dr.E.Beneše 1 -Holešov, Palackého 503; tel.:573396153 -Holešov, Masarykova 66 -Hulín, Náměstí Míru 253 -Zlín, Soudní 754; ...

Řeznictví, uzenářství. Masna. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo, ovoce a zelenina.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje.

Masna. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny. Řeznictví, uzenářství.

Velkoobchod, zprostředkování, prodej: -skot: -jatečný a plemenný -maso: -chlazené, mražené: -vepřové, hovězí, drůbeží. Bourárna: -tel.:572551555 Mrazírny: -tel.:572551556. Prodejny: -maso a uzeniny: -Uherské Hradiště, Štěpnická 1156 -tel.:527561309 -Uherské Hradiště, hotel Morava -Šafaříkova 952, ...

Řeznictví, uzenářství. Výroba, prodej: - maso, uzeniny. Sídlo firmy: - Zašová 571.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Velkoobchod, velkosklad, prodej do maloobchodní sítě: -potraviny: -mražená drůbež, -drůbeží výrobky, -kuřecí měkké salámy, -tlačenky, zabíjačka, -uzené maso, -paštiky, -vepřové měkké salámy, -trvanlivé salámy, -párky, -kabanos, -klobásy, -kuřata mražená, -slepice, -krůty, kachny, králíci.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -maso, uzeniny.

Řeznictví, uzenářství, prodej: - maso, uzeniny

Maloobchod, prodej: -potraviny, tel.:577341801 -maso-uzeniny, tel.:577341713.

Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny, uzenářské výrobky.

Maloobchod, prodej, řeznictví: - maso - uzeniny

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogérie.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží