Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej - kompletní sortiment kroměřížské mlékárny Kromilk a.s. (čerstvé sýry, polotvrdé sýry, tavené sýry, vážený tvaroh a tvarohové speciality) - přímo od výrobce, nejnižší ceny - tvarůžky a tvarůžkové speciality firmy A.W. spol. s r.o. Loštice - sýry z kravského i ovčího mléka české a slovenské výroby - další mléčné produkty vynikající ...

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.

Maloobchod: - smíšené zboží.

Prodej - potraviny Prodej - průmyslové zboží Prodej - textil

Zásobování velkospotřebitelských balení: -firmy -restaurace

Velkoobchod: - mléčné výrobky - produkce mlékárny MIKA FARM a jiné potravinářské zboží.

Pekárna, pekařství. Firemní prodejna. Maloobchod, prodej: - pekařské výrobky - chléb - běžné pečivo (rohlíky, housky, veky) - jemné pečivo (koblihy, koláče, koláčky, vdolečky) - trvanlivé pečivo (preclíky slané, tyčinky slané) - houskové knedlíky - cukrářské výrobky - potraviny - jogurty, máslo, nápoje ... Sídlo firmy: - ...

Výroba, prodej: -Hermelín, Lučina, Tartare. Výroba: -máslo exportní, čerstvé -tvaroh měkký, tvrdý, tučný -konzumní mléko -smetana.

Zabýváme: - maloobchodní prodej potravin a smíšeného zboží.

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

ALIMPEX FOOD a.s. je společností, která se zabývá zejména velkoobchodem a distribucí čerstvých, převážně mléčných potravin, vyžadujících chlazenou přepravu. Od roku 2000 zahrnula firmy do svých aktivit logistické a distribuční služby. Tyto aktivity prošly rychlým vývojem, jak z hlediska sortimentu, tak i obratu a katalogová nabídka obsahuje ...

Groupe Danone je největším výrobcem čerstvých mléčných výrobků na světě a druhým největším producentem minerální vody. Výroba, dovoz-import: - jogurty - mléčné nápoje - tvaroh - sýry.