Mražené výrobky a polotovary, jako je mražená zelenina, maso, ryby, drůbež, mléčné výrobky, mražené ovoce nebo dokonce již hotová zmražená jídla, mají dlouhou trvanlivost a jsou uzpůsobené na skladování v mrazácích. Čerstvost po rozmrazení je samozřejmost.

Přímý dovoz, distribuce. Potraviny pro moderní gastronomii. Mražené a jiné potraviny: - mořské ryby a výrobky z nich - sladkovodní ryby - bramborové hranolky a další - bramborové výrobky - mražené ovoce.

Firma dodává mraženou: - drůbež - maso - zeleninu do hotelů, restaurací a prodejen potravin.

Mrazírny. Služby: -pronájem mrazírenských skladů. Provozovna: Litoměřické mrazírny, Michalovická, Litoměřice tel.:477753003

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

Výroba, prodej: -mražené dorty vyrobené dle originálních receptur -ručně vyráběná zmrzlina -100% ovocné a čerstvé fresh nápoje, bez pasterizace či konzervace.

Prodej potravinářských produktů do gastronomických provozů: - mražené - chlazené.

Jsme největším zpracovatelem zeleniny v Evropě. Zpracováváme a dodáváme sterilovanou a zmrazenou zeleninu a taktéž i čerstvou zeleninu. Nabízíme sterilovanou a zmrazenou zeleninu v balení pro gastronomická zařízení a také pro maloobchod..

Findus je vedoucí mezinárodní firmou s mraženými výrobky, operující v maloobchodním sektoru i ve foodservice. Vyrábí a dodává: - mraženou zeleninu - ryby - hotová jídla - brambory - pizzu - pečivo. Hlavní sortiment tvoří mražené potraviny s přidanou hodnotou, mající jako základ vysoce kvalitní ryby, zeleninu nebo těstoviny, a ...

Vamix ČR - dovozce a distributor hlubokomražených pekařských a cukrářských výrobků, tuků, olejů, margarínů a omáček.

Prodej, dodavatel, velkoobchod: - chlazené a mražené polotovary.

Velkoobchod: - mražené zboží. Export: - sladkovodní ryby. Import: - mořské ryby - plody moře.

Velkoobchod mražených a chlazených mořských ryb v ČR. Sladkovodní ryby - mražené: - pstruh duhový - kapr půlka - sumec kuchaný - štika kuchaná - candát kuchaný - candát filety - úhoř kuchaný s hlavou.

Přední distributor prvotřídních potravinářských výrobků do luxusních restaurací

V současnosti je Čepos největší nezávislou českou nákupní aliancí na trhu s potravinářským zbožím. Naše plnosortimentní potravinářské velkoobchody charakterizuje: - základní nabídka více než 2 000 položek trvanlivého zboží na každém z velkoobchodů Čepos, která je podle potřeb jednotlivých regionů obvykle vyšší - včasnost a přesnost ...

Vyrábíme a prodáváme bramborové polotovary.

Služby, prodej: - balený kostkový led - ledová tříšť - zapůjčení thermo boxu - pronájem mrazáků.

Prodej mražených výrobků. Jednou týdně (vždy ve stejný den a čas) přijede autíčko Family Frost až před Váš dům, aby Vám ušetřilo čas, který byste strávili nákupem v obchodě.

E - shop - bílá a červená vína - saké E - shop - bílá a červená vína - saké

Prodej - wellness bioprodukty Prodej - lahvové pivo Poskytování - krátkodobé ubytování (kapacita 4 místa, možnost ubytovat zvíře) Wellness služby Masáže (klasické, havajské, lávovými kameny, reflexní, indické antistresové) - Breussova masáž - Dornova metoda

Prodej - volně vážené bonbony Prodej - volně vážené bonbony