Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

Jiří Veinlich se zaměřuje na prodej různých druhů sudových piv.

Pivovar Záhlinice - minipivovar se sladovnou nedaleko Kroměříže. Bohatá historie. Nová technologie vaření piva - ruční řemeslnná výroba piva s kvasnicemi. Výhradní distributor piva pro ČR. Dodavatel sladu pro Svijan, Budvar. Výroba piva. Prodej: - sudové pivo - plastové sudy 30l - KEGY 15l.

Pivovar. Výroba nepasterovaného, nefilrovaného piva. Internetový obchod, eshop, prodej: - pivo v KEG sudech - 10l, 20l, 30l, 50l - pivo v 1l lahvích.

Pivovar. Penzion - ubytování až pro 30 hostů. Vířivka i sauna. Restaurace - rozvoz denního menu, pizza. Zajistíme kompletní cateringové služby.

Pivovar Hejkal s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů piv, jedná se například o Hejkal ALE 10°, Hejkal jantarová 11°, Hejkal tmavá 13° a mnoho dalších.

Harrach s.r.o. provozuje hotel a minipivovar s moderními i historickými pokoji, restaurací a školícími prostory.

Velkoobchod, prodej, rozvoz zboží: -alkoholické nápoje -destiláty -víno -pivo -nealkoholické nápoje -energy drinky -potraviny, cukrovinky -tabákové výrobky -káva -jednorázové nádobí. Zapůjčení, půjčovna: -výčepního zařízení. Prodejna Cash&Carry JIP potraviny: - Zlín-Prštné, Rybníky IV 326 tel.: 727813864 ...

Prodej, servis: -nápojové zboží -velkoobchod -maloobchod -nápoje alkoholické, nealkoholické -půjčovna party píp, chladících náp. zařízení -dodání zboží na společenské akce, s možností vrácení nespotřebovaného -dárkový alkohol -vinotéka.

Račínský minipivovar Richard, s.r.o. se zaměřuje na výrobu různých druhů piv, ciderů a limonád.

Velkoobchod, velkosklad: -pivo - sudové i lahvové (sudová i lahvová) -lihoviny -cigarety - jakékoliv -cukrovinky -nealko nápoje -limo -pochutiny -alkohol. Půjčování pivních píp. Do 30km je rozvoz zboží zdarma.

Craft 33 s.r.o. se zaměřuje na stáčení tankového piva do plechovek.

Internetový obchod, on-line prodej - pivo v plechu, pivní sudy, degustační balení - dárkové poukazy -dárková balení piva -pivo v sudech - sady, dárková balení pro pivaře.

Volnočasové centrum. Restaurace a pivovar. Penzion, ubytování. Pořádání svateb, konferencí a teambuildingů.

EFI Pivovar, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej piva, provozuje hostinec a realizuje catering.

Dovoz, internetový prodej zahraniční medoviny do ČR z Evropy i zbytku světa. Eshop - sortiment: - přírodní, ovocná, kořeněná medovina - medovina na vaření - medová vína, piva, limonády.

Řemeslný pivovar. Výroba nefiltrovaných piv. Provozování výčepu v Brně.

Společnost WITHUP, spol. s r.o. nabízí české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Nabídka německých piv, nealkoholická piva, ochucená piva. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Společnost 2 Plešouni s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej svrchně kvašených piv.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Lhotecký mlýn s.r.o. provozuje restauraci a pivovar, ve kterém se vaří 3 druhy piv 11°, 12° a 13°.

V samotném centru města pod brněnským hradem Špilberk, v těsné blízkosti významné gotické památky - Jakubského kostela se nachází hotel, pivovar a pivnice Pegas. Hostům nabízíme komfortně vybavené jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s klimatizací. Spokojeni u nás budou i milovníci zlatavého moku, kteří mohou ochutnat pivo z našeho ...

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Pivovar Hotel *** - kapacita 50 lůžek včetně přistýlek - monitorované parkoviště nebo parkoviště ve dvoře hotelu - praní a žehlení šatstva - kancelářské služby fax, kopírka, skener - sauna - bazénkongresový sál - kapacita 55 osob - pořádání školení, konferencí, prezentací a obchodních jednání restaurace - kapacita 55 ...