Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

Zámek Zábřeh je unikátním hotelem, který sídlí v renesančním zámku z počátku 16. století a nabízí historické pokoje se stropy z dřevěných trámů a s podlahovým vytápěním. Je tím pravým pro uspořádání svatby na zámku nebo pro příjemně strávené romantické ubytování. Využít můžete víkendového pobytu nebo wellness služeb pro dva, kde si odpočinete ...

Hotel Na Jižní poskytuje ubytování s kapacitou 47 lůžek. Prostory se dají využít pro společenské akce jako jsou: - svatby, oslavy narozenin - rauty - promoce - firemní večírky a další. MINIPIVOVAR JIŽAN. Sportcentrum přímo v areálu hotelu.

Velkoobchod + maloobchod: -nápoje -pivo -limonády -víno -tabák -cukrovinky -potraviny -sudová piva -sudová vína -dárkové balení alkoholu -největší provozovatel cigaretových automatů na Vysočině -zapůjčení výčepního zařízení. Další provozovna: Revoluční 23 Třešť 589 01 tel. 602 337 833 ubrabyhotrest@napojebrabec.cz V Náměšti ...

K dispozici hotelovým hostům i návštěvníkům Napajedel je restaurace, s nabídkou odpoledního menu i našich specialit, ochutnávání piva z našeho minipivovaru. ?Kapacita restaurace: 80 míst Kapacita zahrádky: 50 míst Minipivovar: Vlastní výroba piva: - Chmelnická světlá 11° - Chmelnická polotmavá 12° - speciály - prodej piva v PET lahvích.

Společnost Chomout, s.r.o. je pivovar, kde se vyrábí pivo Chomout, služby restaurace a pohostinství.

Služby: - ubytování, hotel - restaurace, svatby - konference, pivovar atd.

Místo, kde Jiří Menzel natáčel své Postiřižiny. Pivovar s restaurací a poetickým hotelem. Prohlídky: muzeum rakousko-uherského pivovarnictví, současná výroba piva včetně ochutnávky z tanků. Prodej sudů, půjčovna výčepů. Půjčovna kol a e-kol. Koncerty, sportovní akce. Svatby, firemní akce, oslavy. Provozní doba restaurace: denně 11-23 ...

Prodejna Vinohrady v Brně Nabízíme české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Pivní příslušenství, pivní kosmetika. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Nabízíme české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Pivní příslušenství. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Pivní klenoty, e-shop. Velký výběr piv. Kvalitní pivo. Pivní dárky. Degustace.

Velkoobchod, prodej, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

-Cash&Carry 1. Heineken Česká republika, a.s. Distribuce piv : Krušovice, Zlatopramen, Starobrno, Březňák, Heineken, Hostan, Zlatý Bažant, Desperados, Louny, Lišácké Jablko. 2. Zásobení pivem (restaurace, hospody, maloobchod a velkoobchod). 3. Heineken Česká republika (www.heinekenceskarepublika.cz)

Výroba: - betonové výrobky, výrobky z betonu. - dovoz Polského piva. - nákup, prodej.

Měšťanský pivovar. Výroba a prodej spodně kvašených nepasterizovaných a nefiltrovaných piv. Provoz pivotéky - prodej piv v PET, sudech a skleněných lahvích.

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Sladovna. Výroba, stáčení, velkoobchod, prodej: - pivo.

Pivovar: -restaurace 70 míst -pivnice 35 míst -salonek 50 míst -zahrada 150 míst -penzion-apartmány -rauty, oslavy, zahradní párty.

Provoz Pivovaru Mamut. Prodáváme spontánně kvašená piva, především piva ležáckého typu.

Pivovar Kocour se soustředí na výrobu svrchně i spodně kvašených piv, různých pivních speciálů i nealkoholických limonád. V naší pivovarské restauraci můžete ochutnat bohatou nabídku piv z naší produkce, denní menu nebo si vybrat ze stálého jídelního lístku. Kapacita restaurace je 120 míst a k dispozici je i salonek pro 20 osob. Od jara do ...

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina

Beerokracie s.r.o. se zaměřuje na výrobu piva, jedná se například o neochucené ležáky a malinové, grepové a borůvkové piva. Společnost prodává také chmelovou kosmetiku.