The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování a cateringem. Mezi naše další činnosti patří také pořádání různých kulturních a zábavních akcí jako je například laserová show, jejich ozvučování a osvětlování. Působíme v Opavě, Ostravě a okolí.

-Specializovaný maloobchod

Maloobchod, prodej: - zelené, černé, ovocné, bylinné a léčivé čaje - dárkové balení čajů (v plechovkách, kazetách) - sypané a porcované čaje - suroviny na míchání bylinných čajů - koření na váhu - domácí medy - přírodní zeleninové šťávy - sušené ovoce, plody na váhu i v obalech (jogurt a čokoláda, karob) - vitamíny, ...

Výrobní závod OPAVIA. Výroba: - oplatky a cukrovinky Opavia: - BeBe - BeBe Dobré ráno - BeBe Svačinka - CLUB BeBe - Piškoty - Zlaté oplatky - Fidorka - Kolonáda - Telka - Disko - Prince - Horalky.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, masné výrobky - uzeniny.

Společnost Bialoň trade a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej zemědělských komodit a jejich dovoz. V našem sortimentu najdete nejen čerstvou ale i konzervovanou zeleninou či loupanou, praženou pohanku, jáhly, mák, kmín a další produkty. Veškeré zemědělské suroviny nakupujeme od českých pěstitelů a jiných společností, ...

Lechovická vinotéka. Maloobchod, prodej: -přírodní révová vína. Nabídka, služby: -ochutnávka vín.

Pekařství, pekárna. Výroba, pečení: -spálovský chleba -čerstvé pečivo -vánočky -loupáky -listové záviny-jablečné, makové, ořechové -valašské lopaťáky -ořechové rohlíky.

Firma PIVO-KOTALA se specializuje na prodej a rozvoz nealkoholických i alkoholických nápojů a sudového piva. Provozujeme kamennou prodejnu v Ostravě, kde si můžete vybrat z bohaté nabídky alko i nealko nápojů. Prodáváme tuzemské i zahraniční destiláty, lihoviny, vína, pivo, sladké nápoje, neperlivé i jemně perlivé vody. Veškeré nápoje a piva ...

Maloobchod, prodej: - maso, masné výrobky - uzeniny, uzenářské výrobky.

Výroba, sklad: -nealkoholické nápoje -džusy RELAX -farmacie. Další kontakt: -WALMARK, a.s., Oldřichovice 44, tel: 558761701.

Farmaceutická společnost. Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej, export: - potravinové doplňky - sportovní výživa, doplňky pro sportovce - léčiva, léky - vitamínové produkty, vitamíny.

Rodinná pekárna s téměř stoletou tradicí, která se zaměřuje na výrobu pšenično-žitného chleba z třístupňového kvasu. Každý bochník je ručně vyválený a pečený v původní parní peci se dvěmi teplotními zónami. K dostání na objednávku přímo v pekárně nebo v síti obchodů v Ostravě a okolí.

Naše Řeznictví a uzenářství Sikora, které provozujeme v obci Návsí v okrese Frýdek-Místek se specializuje na pultový prodej širokého sortimentu masa od ověřených dodavatelů a masných výrobků. Námi nabízený sortiment také na základě objednávek rozvážíme zákazníkům. Nabízíme Vám řeznické a uzenářské speciality domácí výroby, jako jsou například ...

Pražírna kávy, prodej, e-shop: - káva Kavárna: tel.: 777 686 355

Prodej: - maso, uzeniny - pečené maso, řízky, masové mísy

Maloobchod: - potraviny - spotřební zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - spotřební zboží.

Maloobchod: - smíšené zboží - potraviny - drogerie - papír.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - drogerie.