The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Internetový obchod, zásilková služba: - dovozce moldavských vín společnosti Asconi, která je jedním z největších a technologicky nejvyspělejších vinařských závodů Moldavska.

Prodej: - bioprodukty, doplňky stravy - autorská keramika.

Pivotéka Prodej: - pivo - nealkoholické nápoje - lihoviny - pivní džbánky a sklenice - reklamní předměty - suroviny pro vaření domácího piva. Plnění 5l soudků a PET lahví pivem. Půjčování výčepní techniky: - chladící zařízení - párty pípa.

Velkoobchod: - víno-bílé, červené, dezertní, sekty.

Prodej, e-shop: - sportovní a doplňková výživa - sportovní oblečení.

Smíšené zboží. Maloobchod: - potraviny.

Výroba, prodej: - lahůdky - přírodní produkty - speciální výživa.

Prodej: - vína lahvová i sudová.

Pálenice, palírna, pálení ovocných kvasů. Výroba: - původní český bylinný likér s příjemnou hořkou a mírně kořeněnou chutí JAKAMARUS.

Distribuce výrobků firmy Wrigley a dalších cukrovinek.

Maloobchodní, velkoobchodní, prodej: -káva

Prodej: - sudové pivo - stáčené sudové víno. K objednanému sudu zapůjčení pípy zdarma, chladící zařízení dle dohody. Veškeré sudové pivo je vychlazené na 8°C. Možnost naplnění 5, 15, 20 litrových soudků nebo jejich zapůjčení.

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - makrobiotické potraviny - potraviny pro vegetariány - bezlepkové potraviny

Ovocnářství Sady, pěstování a prodej jablek.

Vinotéka Seneca: - vína lahvová i sudová - charakteristická moravská vína od středních a menších vinařů.

Velkoobchod, distribuce piva: - pivo Plzeňského Prazdroje a K Brewery.

Maloobchod: -potraviny -čerstvé maso, uzeniny -drogerie -chemické a čistící prostředky -smíšené zboží -domácí potřeby -hračky -galanterie.