The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Výroba, prodej: -hygienicky balený cukr HB CUKR o hmotnosti 40g, sůl, pepř, párátka. Doprava: -vnitrostátní a mezinárodní kamionová -12 kamionů. Divize MOTO sportu: -import, distribuce motocyklů a ATV (čtyřkolek), SUZUKI, KAWASAKI, HONDA -oděvy pro silniční motocykly, přilby, obuv pro silnici i motokros, chrániče.

Maloobchod: - květiny řezané, hrnkové - ovoce, zelenina.

Prodej: - zdravá výživa - doplňky - sportovní výživa - literatura.

Maloobchod: - léčivé rostliny - byliny - bylinkové čaje - koření.

Cukrářská výroba - dorty - zákusky věnečky, řezy, laskonky, rolády

Mlýn: - mletí a šrotování obilovin. Nákup, prodej: - krmné obiloviny - ječmen - kukuřice - oves.

Lahůdkářská výrobna, prodej, velkoobchod. Provozovny: -Cukrárna-lahůdky Jantar Litovel, náměstí Přemysla Otakara 785 tel.:585371184

Maso, uzeniny, řeznictví Oháňka. Prodej: - maso - uzeniny.

Prodej - smíšené zboží

Výroba a zpracování - masné speciality

Prodej - ovoce - zelenina Prodej - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Prodej: - zdravá výživa - bio potraviny - makrobiotické potraviny - bezlepková dieta - racionální doplňky zdravé výživy.

Prodej - sirupy vyrobené z cukru v refrakci 55 brixů Výroba - sirupy vyrobené z cukru v refrakci 55 brixů Hostinská činnost

Prodej - čaje - koření Prodej - krmiva Prodej - byliny

Dodávka - živočišná smetana ke šlehání - kondenzované mléko karamelové, ořechové, slazené - mascarpone, ricotta - sýry - kandované ovoce - ovoce v gelu .

Velkoobchod - vína Internetový obchod - vína

Maloobchod - potraviny - nápoje

Pekárna. Výroba: - pekařské výrobky (pečivo, chléb) - cukrářské výrobky (zákusky, dorty). Maloobchod, prodej: - pečivo, celozrnné pečivo, chléb - zákusky, dorty. Možnost objednávky: - na svatby, promoce, oslavy, vánoce, narozeniny.