ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchod s mlékárenskými výrobky Velkoobchod, prodej, distribuce: -mlékárenské výrobky: -mléko -jogurty -sýry -tvaroh -máslo -tuky -hotová jídla.

Jatka: - porážka zvířat - bourání masa - výroba vlastních uzenin

Maloobchod: - potraviny - ovoce zelenina - nealkoholické nápoje - alkohol, pivo, víno - káva - denní tisk, časopisy - cukrovinky.

Výroba, dodávky: - bramborová mouka - mléko - vepřové a hovězí maso. Autodoprava s využitím jeřábu AD 14 a automixu Tatra.

Maloobchodní prodej: -zelenina -ovoce.

Pekařství, výroba: - pečivo - chléb - buchty, koláče

Cateringové služby. Zajištění: -večírky, věčírek -školení -společenské akce, oslavy, svatby, narozeniny -rauty, recepce -catering -firemní školení+prezentace. Zapůjčení gastronomického inventáře. Závodní stravování. Restaurace, jídelna.

Výroba: - studená kuchyně - cukrářských výrobků - svačinových balíčků včetně nápojů - řízky, pečený bůček - pohoštění na rodinné oslavy, firemní večírky, narozeniny.

Prodej - čajová keramika - šperky z minerálů - potravinové doplňky - bylinky - léčivé čaje.

Prodej, e-shop doplňky výživy pro fitness: -aminokyseliny, anabolizéry -dietní nápoje, iontové nápoje -kloubní výživa -kreatin - Creatin -proteiny, sacharidy -spalovače tuku -stimulanty, tyčinky -vitamíny, minerály -ostatní výživa -sportovní doplňky, nářadí -rukavice, opasky -adaptéry, jednoručky -velké činky, lavičky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pivo -výhradním dovozcem piva STEIGER v ČR -autodoprava: -nákladní -mezinárodní -tuzemská -ve stavebnictví.

Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...

Maloobchod, prodej: -racionální a bezlepkové výživy -stravovací doplňky pro sportovce -zdravá výživa.

BaKaB, s.r.o. se zaměřuje na pěstitelské pálení.

Činnost: - soukromý kuchař - catering - kompletní příprava hostin. Výroba: - lahůdky - studená kuchyně - grilování, rožnění - rauty.

Pekařství a cukrářství. Výroba: - dorty, cukroví, zákusky, medové perníky ke všem příležitostem, orientální cukrovinky, svačinový perník a další na telefonu.

Miloslav Zedníček se zaměřuje na chov krav a výrobu mléčných výrobků.

Řeznictví a uzenářství