The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Soukromá zemědělská ekologická farma: - ekologické zemědělství - rostlinná výroba - chov skotu, prasat Prodej, e-shop: - bio produkty a potraviny - maso - zelenina.

Maloobchod, prodej: - racionální výživa - bezlepkové a BIO potraviny - DIA výrobky

Coop Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie. Prodejní doba: -po-stř 8.00-19.00 -čt-pá 8.00-20.00 -so 8.00-14.00 -ne 14.00-20.00. Prodejna sítě TIRO.

Prodej, maloobchod: -maso -drůbež -vnitřnosti -uzeniny.

Ekologická farma: - chov ovcí a koz - prodej luční seno - prodej jehněčího masa a kozího mléka

Výroba: - obědy, zachlazované stravy - studené kuchyně pro firmy, jednotlivce - zajištění rozvozu a výdeje - výroba knedlíků - Jihlava, Fritzova 4260/4 - Jihlava, Na Hranici 4039/8 - Jihlava, Stonařov 329.

Prodej, pronájem, provozování, rozvoz: - nápojové automaty, aquabary - výdejníky vody na balenou vodu - výdejníky na vodovodní řád - sodobary, výrobníky sody CO2 - prodejní automaty. Prodej surovin, rozvoz: - barelová voda - káva.

Pivovar. Výroba, prodej: - pivo JIHLAVSKÝ JEŽEK - 10% tmavá - 8%, 10%, 11%, 12% světlá - 14% vánoční světlá - JIHLAVSKÝ GRAND 18% světlá - PIVOJ. Distribuce, dodávka: - JIHLAVSKÝ JEŽEK - 0, 5L a 0, 33L lahve - vratné přepravky - nevratné kartony - sudy 30, 50L - cisterny - trvanlivost - sudy 3 měsíce, lahve 9 ...

Výroba. Pochoutky grilované pochoutky: -klobása alpská, pikantní, s bylinkami, se sýrem švýcarská se sýrem, TA-TA klobáska. Sekané uzeniny: -debrecínské párky -jemné párky -lahůdkové párky -maďarská klobása -moravská klobáska -ostravská klobása -papriková klobása -špekáčky -šunková klobása -tradiční špekáček vázaný -trampská ...

Distribuce: - cukrovinky - lízátka, bonbony, žvýkačky - pendreky, želé pásky - marshmallow - hračky s cukrovinkou.

Služby, maloobchod, e-shop: -čajovna -čaje, sypané čaje, sypaný čaj -čajová souprava -hrnečky, hrnky, konvice na čaj.

Pohostinství: - denní menu - chlebíčky - koláče - káva.

Moštárna. Služby: - moštování ovoce - drtíme a lisujeme do nádob zákazníka - odpad si musí odebrat zákazník. Pro aktuální otvírací dobu na daný rok se prosím informujte telefonicky.

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - potravinové doplňky na snížení váhy

Kostelecké uzeniny a.s., držitel certifikátů Evropské unie (EU) CZ 333 a CZ 966. Kostelecké uzeniny a.s. se zařadily mezi TOP 100 českých firem a TOP 10 firem s rychloobrátkovým zbožím. Výroba: -maso, mastné výrobky, uzeniny -vepřové a hovězí maso čerstvé, mražené -drůbeží maso čerstvé, mražené -uzeniny sekané -uzeniny ...

Prodejna maloobchod: -alkohol, nealko, tabák -likéry, víno, pivo -destiláty -whisky -vodka -rum, tuzemák -vermuty -kořalky, sekty -dárkový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -veškerý sortiment pro hospody a restaurace. Velkoobchod: Mostecká 2220/10, Jihlava.

Pivovar Trojan Telč byl založen v roce 2017 se záměrem obnovení pivovarnického řemesla v Telči téměř po 100 letech a zároveň navázání na rodinnou tradici vaření piva u Trojanů. Pro vybudování pivovaru byly využity stávající prostory bývalé telčské mlékárny, které prošly rozsáhlou renovací. V Pivovaru Trojan Telč vaříme pivo podle původních ...

Maloobchod: -drogistické zboží. Další provozovny: Drogerie "TETA" Třešťská 55 Batelov U Bartůňků Staňkova 333 Telč "ENAPO" Smíšené zboží U Bartůňků Rooseweltova 459/12 Třešť "FLOP".

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Sídlo firmy-Havlíčkův Brod. Výroba, sušárna. -škrob.